karekatekulli
80+
- Reaksiyon skoru
- 140
Aha teknosa yine eziyete başlamış. Tab 7'de de böyle yapmışlardı, ara ara stok girip milleti deli etmişlerdi.
H.o hocamAz önce aldım ara ara stok giriyor. Teknosa satıcısından satın alın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle görselde bırakayım.
Çok iyi fiyat hocam hayırlı olsun şimdiden umarım ürün elinize ulaşır.Teşekkür ederim. Konuyu indirim bitti diye işaretliyorum ama ara ara stok geldiğini belirteyim tekrar. 10 dakikadır bir stok bitiyor bir geliyor.
Başka platformlarda düşüyor mu hocam sadece N11'e özel mi?Teşekkür ederim. Konuyu indirim bitti diye işaretliyorum ama ara ara stok geldiğini belirteyim tekrar. 10 dakikadır bir stok bitiyor bir geliyor.
Bir fikrim yok bakmadım eskiden pad 7 olayında yine teknosa satıcısıydı o zaman pazaramada düşüyordu fiyatı. Bir pazaramaya bakın derim.Başka platformlarda düşüyor mu hocam sadece N11'e özel mi?
Aynen o yüzden sordum bakalım bunu da denk getirebilirsem bunu da alacağım. Teşekkür ederim.Bir fikrim yok bakmadım eskiden pad 7 olayında yine teknosa satıcısıydı o zaman pazaramada düşüyordu fiyatı.
Teşekkür ederim ulaşır diye düşünüyorum geçmişte Pad 7 olanları teknosa göndermişti çünkü.Çok iyi fiyat hocam hayırlı olsun şimdiden umarım ürün elinize ulaşır.
Rica ederim umarım ara ara stok gelir ihtiyacı olanlarda alabilir.Aynen o yüzden sordum bakalım bunu da denk getirebilirsem bunu da alacağım. Teşekkür ederim.