❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Bence gelirse hepsi gelir diğer türlü haksızlık olur ben ihtiyacım olan 24inç 260hz olanı aldım 2. monitör yapacağım gelirse
Bu haksızlık olur olayı artık kesmiyor satıcıları. Amazon'un 1 TL'ye mousepad sattığı dönemde evi depoya yakın olanlar ve ilk sipariş edenler 100 tane bile sipariş ettiğinde o ürünleri getirdiler. Yalnızca 1 tane alanların gelmeden iptal oldu.

Kısaslar değişken bekleyeceğiz. Ürünler Hazırlanıyor aşamasında şu an beklemedeyiz.

Bu haksızlık olur olayı artık kesmiyor satıcıları. Amazon'un 1 TL'ye mousepad sattığı dönemde evi depoya yakın olanlar ve ilk sipariş edenler 100 tane bile sipariş ettiğinde o ürünleri getirdiler. Yalnızca 1 tane alanların gelmeden iptal oldu.

Kısaslar değişken bekleyeceğiz. Ürünler Hazırlanıyor aşamasında şu an beklemedeyiz.
bakalım hayırlısı gelirse seviniriz gelmezse de yapacak bir şey yok

thh kararının mahkemeye gidip dava olarak donme olasılıgıda var onuda unutma başvuru yaparken
Firmanın THH kararına 15 gün içinde Tüketici Mahkemesi'nde itiraz etme hakkı olduğunu ve mahkeme kaybedilirse karşı taraf vekalet ücreti gibi maddi riskler doğabileceğini biliyorum. Ancak 6502 sayılı Tüketici Kanunu'na ve elimdeki sayısız emsal karara güveniyorum. Sırf 'ya mahkemeye verirlerse' diye korkup geri adım atacak değilim, bu yasal hakkımı sonuna kadar kullanacağım.

Var mı gelişme beyler

kral amazon değil klasse sattı

evet de satıcı klasse sonuçta. amazon satıyor olsa hepsini gönderirdi. depoya yakın olanlara ulaşma sebebi de otomatik fatura kesildiği için direkt kargolamış amazon da alan almış.
evet klasse sevkiyatı durduruncaya kadar amazonun deposundan cıkan urunler teslım edıldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,250
Üyeler
198,724
Son üye
zgyurry

Geri