Gta 6 İçin Series S İn Daha Mantıklı Olması

Gta 5 in grafik modlarıyla bu kadar güzel göründüğünü düşününce gerçekten gta 6nın nasıl görüneceğini pc de hayal bile edemiyorum
Hala deli gibi gideri var oyunun kopamıyorum. Birgün kapatacaklar online ını o gun yas günüm olacak

Valla bana konsoldan çok PC daha mantıklı geliyor her anlamda. Ne bir kısıtlama ne başka bir şey yok diz abi sistemini zaten en az 1 yılı var pc ye rahat rahat bütçeni ayarlayıp dizebilirsin çıkıncada babalar gibi alır oynarsın diye düşünüyorum hızlı ve kalitesiz bir oyun deneyimindense hayvan gibi grafiklerle tüm tadını ala ala oynamak çok farklı şeyler bence. Birde Türkçe altyazı getirseler PC ye tadından yenmez ya

rockstar zamanında rdr2 gbii bir oyunu ps4 de calıstırmayı başarmış, xbox series s 1080p 30 fps oynatır kafan rahat olsun, ps5 1080p 30 fps performansta 60 fps verir pro da 1080p 60 fps verir , gözünüzde bu kadar büyütmeyin grafiklerini gta V ile kıyaslarsan fark çok gözükebilir ama gta 6 yı günümüz oyunlarıyla biraz kıyaslayın çokda büyük aham şaham bir grafik atlaması yok günümüz grafiklerine nazaran

Valla bana konsoldan çok PC daha mantıklı geliyor her anlamda. Ne bir kısıtlama ne başka bir şey yok diz abi sistemini zaten en az 1 yılı var pc ye rahat rahat bütçeni ayarlayıp dizebilirsin çıkıncada babalar gibi alır oynarsın diye düşünüyorum hızlı ve kalitesiz bir oyun deneyimindense hayvan gibi grafiklerle tüm tadını ala ala oynamak çok farklı şeyler bence.
Bende o taraftayım ama büyük gta hayranı oldugum icin gidip 5 pro alıcam. Hem pcsi iyi olmayanlar hem de sadece gta 5 icin konsol alacaklara güzel alternatif series s bence

Acaba 8 gb vram yeterli olacak mı yani çoğu arkadaşımın 5060 ı var onlarla oynayabilecek miyimi düşünüyorum

rockstar zamanında rdr2 gbii bir oyunu ps4 de calıstırmayı başarmış, xbox series s 1080p 30 fps oynatır kafan rahat olsun, ps5 1080p 30 fps performansta 60 fps verir pro da 1080p 60 fps verir , gözünüzde bu kadar büyütmeyin grafiklerini gta V ile kıyaslarsan fark çok gözükebilir ama gta 6 yı günümüz oyunlarıyla biraz kıyaslayın çokda büyük aham şaham bir grafik atlaması yok günümüz grafiklerine nazaran
cihazı oldüren grafigi değil ki açık dünyası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba 8 gb vram yeterli olacak mı yani çoğu arkadaşımın 5060 ı var onlarla oynayabilecek miyimi düşünüyorum
Yüksek ayarlarda zor

Bende o taraftayım ama büyük gta hayranı oldugum icin gidip 5 pro alıcam. Hem pcsi iyi olmayanlar hem de sadece gta 5 icin konsol alacaklara güzel alternatif series s bence
Durumu olmayan insanın önceliği bence Gta 6 oynamak olmamalı açıkcası çünkü bunu söylemekten ne kadar nefret etsemde ülkemizde teknolojik cihazlar artık "lüks" kavramı içerisine giriyor ve buda cepte ihtiyacın dışında kalan fazla parayla keyfi alınabilecek şeyler demek oluyor. Açıkcası öncelikle kişinin kendi iş kariyerini veya maaşını bu duruma getirip daha sonra bu tarz bir duruma girmesini hem uzun vadede kişi için hemde genel hayatı için daha sağlıklı olacağını düşünüyorum ben. Kendi adıma konuşmak gerekirse 2024 başında hazır sistem aldım 23 yaşındaydım ve ilk kendi masaüstü bilgisayarımdı 1 yıl boyunca çalıştım hem motor hemde bilgisayar aldım son 2 yıldır adam akıllı ve keyifli şekilde oyun oynayabiliyorum ama bunun için biraz emek verdim ve sistemimi yavaş yavaş upgradeliyorum imzada yazan sistemde 7500F vardı onu güncelledim şimdi ram alacağım en kısa zamanda daha sonrada anakart upgrade edicem en sonda kasamı değiştiririm yüksek ihtimalle yani ben 720p oyun oynamaktansa 1 yıl çalışıp o imkanı kendime yaratıp daha keyifli oyun oynamayı seçerdim.

tamamda onlardada üst düzey bir şey yok ki ? rockstar optimizasyon konusuna gta 4 den beri çok dikkat ediyor, videolarad gördüğün gibi tek bi plajda 1000 tane npc olup her biride farklı şeyler yaparken işlemcinin canına okumicak kafan rahat olsun o konularda o kadar abartıldıki gta 6 hiç bir şekilde tatmin edemicek zaten insanları ne grafik ne içerik olarak

düz ps 5 ve ps5 slimin gta 6 yı 30 fps oynatacagı söyleniyor buna bakınca pc ye çıkana kadar oynamak için xbox series s almak daha mantıklı değil mi?
11 k ya cok rahat bulunabiliyor, ekstra olarak oyunu suan series s te 60 fps e zorluyolarmış. Çözünürlük olarak küçük monitörde çok fark görülmez diye düşünüyorum. Televizyon için bilemem.
O konsolda gta6 oynarsın ama nasıl oynarsın orasını bilemem

Yüksek ayarlarda zor
Orta ayarlarda dlss desteğiyle oynanabilir diye düşünüyorum.

Orta ayarlarda dlss desteğiyle oynanabilir diye düşünüyorum.
Muhtemelen oyle olacak. Optimizasyon işinde rockstar tek zaten 9500gtli bilgisayarla 40 fps falan oynuyordum gta 5 i

tamamda onlardada üst düzey bir şey yok ki ? rockstar optimizasyon konusuna gta 4 den beri çok dikkat ediyor, videolarad gördüğün gibi tek bi plajda 1000 tane npc olup her biride farklı şeyler yaparken işlemcinin canına okumicak kafan rahat olsun o konularda o kadar abartıldıki gta 6 hiç bir şekilde tatmin edemicek zaten insanları ne grafik ne içerik olarak
o kadar boş olsa bu kadar abartılmasına izin vermezdi rockstar. Öyle bir durum olursa bir daha oyun satamaz

İnsanlar Series S konsolunu çok fazla küçümsüyor.Bilmediğiniz şu ki bu aletin işlemcisi ps5, ps5 pro ve xbox series x ile aynı.Sadece daha düşürülmüş versiyonu.Onu da geç Rockstar gibi bir firmadan bahsediyoruz.Bu adamlar konsol deneyimi açısından kendilerini aşmışlar.Optimizizasyon çok iyi olucaktır.Düşünün ps3 de 256mb ram olmasına rağmen adamlar gta 5 çıkardı.Bu oyunun üzerinde kim bilir kaç sene çalışıldı ve konsollara optimize için uğraşıldı.Hiç endişe etmeyin çıktığında Series S de misler gibi oynanır olucak.Üstelik grafiklerde öyle çok değişmeyecek.Çünkü tüm konsollara aynı anda geliştiriliyor.Bir önceki ps3 ile ps4 arasındaki fark beklemeyin.Olabildiğince benzer deneyim sunmayı istiyorlar.Aynı parayı veriyorsun sonuçta.Asıl fark bir sonraki nesil ile şimdiki arasında olur.Adamlar zaten 1080p 30 Fps çalıştırıcak diyor.Hatta 60 fps içinde uğraşıyorlar.Öyle bir optimizasyondan bahsediyoruz.Konsolun kendisinede gelirsek bu nesil zaten bomboştu.Xboxın attığı en doğru adımlardan birisi series s kesinlikle.İnsanlara ucuz yollu yeni nesil oyunları oynama vaadiyle geldi.Bunuda gerçekleştirdi.Oyun dünyasının geri kalmasına sebep oldu diyenler tam cahil.Hiç bir alakası yok.Bu tamamen firmalarla alakalı bir durum.Neyse oyun çıktığında görürsünüz zaten yorumum burda kalsın.

İnsanlar Series S konsolunu çok fazla küçümsüyor.Bilmediğiniz şu ki bu aletin işlemcisi ps5, ps5 pro ve xbox series x ile aynı.Sadece daha düşürülmüş versiyonu.Onu da geç Rockstar gibi bir firmadan bahsediyoruz.Bu adamlar konsol deneyimi açısından kendilerini aşmışlar.Optimizizasyon çok iyi olucaktır.Düşünün ps3 de 256mb ram olmasına rağmen adamlar gta 5 çıkardı.Bu oyunun üzerinde kim bilir kaç sene çalışıldı ve konsollara optimize için uğraşıldı.Hiç endişe etmeyin çıktığında Series S de misler gibi oynanır olucak.Üstelik grafiklerde öyle çok değişmeyecek.Çünkü tüm konsollara aynı anda geliştiriliyor.Bir önceki ps3 ile ps4 arasındaki fark beklemeyin.Olabildiğince benzer deneyim sunmayı istiyorlar.Aynı parayı veriyorsun sonuçta.Asıl fark bir sonraki nesil ile şimdiki arasında olur.Adamlar zaten 1080p 30 Fps çalıştırıcak diyor.Hatta 60 fps içinde uğraşıyorlar.Öyle bir optimizasyondan bahsediyoruz.Konsolun kendisinede gelirsek bu nesil zaten bomboştu.Xboxın attığı en doğru adımlardan birisi series s kesinlikle.İnsanlara ucuz yollu yeni nesil oyunları oynama vaadiyle geldi.Bunuda gerçekleştirdi.Oyun dünyasının geri kalmasına sebep oldu diyenler tam cahil.Hiç bir alakası yok.Bu tamamen firmalarla alakalı bir durum.Neyse oyun çıktığında görürsünüz zaten yorumum burda kalsın.
Katılıyorum dediklerinin coguna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,828
Üyeler
199,228
Son üye
soRRu

Geri