apex modeli var bende , çok hassas şarj istasyonu hafif harekette gidiyor biraz sıkıntılıdirekt mouseda bir şey yok ama şarj istasyonunda temassızlık var. kablo kaydığında bağlantı tamamen gidiyor. csde felç gibi kalıyorum. toz vs vardır diye üfledim ama yine aynı. kabloda da sorun yok. nasıl çözebilirim?
nasıl bir çözüm ürettiniz hocam? en azından geçici olarak. rekabetçi oyunlarda sağlama alalım durumu. içini falan açmayı düşündüm ama toparlayamazsak sıkıntı.apex modeli var bende , çok hassas şarj istasyonu hafif harekette gidiyor biraz sıkıntılı
kablolu ürünleri takıp çıkartırken sürekli küçük bi üflüyorum zaten. bunda da önce onu denedim fayda etmedi. tekrar kuvvetli bi üfleyeceğim bakalımtemizle bi toz pislik doluyo ondan yapıyor temizleyince taş gibi oluyor
benimki de şarj etmiyordu sildim falan güzelce kürdanla tozunu aldım düzeldi ama nazik olkablolu ürünleri takıp çıkartırken sürekli küçük bi üflüyorum zaten. bunda da önce onu denedim fayda etmedi. tekrar kuvvetli bi üfleyeceğim bakalım
uzun süredir kullanıyor olsam acımayacam da yeni sayılır. yazık olduBende de çift tıklama sorunu başladı ya deli oluyorum yenı mouse alcam
arada bağlantı kopuyor zaten. aula veya atk almayı düşünüyorumuzun süredir kullanıyor olsam acımayacam da yeni sayılır. yazık oldu