Ajazz Aj159 Pro Mouse'um Temassızlık Yapıyor.

szrbne

80+
Reaksiyon skoru
156
direkt mouseda bir şey yok ama şarj istasyonunda temassızlık var. kablo kaydığında bağlantı tamamen gidiyor. csde felç gibi kalıyorum. toz vs vardır diye üfledim ama yine aynı. kabloda da sorun yok. nasıl çözebilirim?

direkt mouseda bir şey yok ama şarj istasyonunda temassızlık var. kablo kaydığında bağlantı tamamen gidiyor. csde felç gibi kalıyorum. toz vs vardır diye üfledim ama yine aynı. kabloda da sorun yok. nasıl çözebilirim?
apex modeli var bende , çok hassas şarj istasyonu hafif harekette gidiyor biraz sıkıntılı

apex modeli var bende , çok hassas şarj istasyonu hafif harekette gidiyor biraz sıkıntılı
nasıl bir çözüm ürettiniz hocam? en azından geçici olarak. rekabetçi oyunlarda sağlama alalım durumu. içini falan açmayı düşündüm ama toparlayamazsak sıkıntı.

temizle bi toz pislik doluyo ondan yapıyor temizleyince taş gibi oluyor

temizle bi toz pislik doluyo ondan yapıyor temizleyince taş gibi oluyor
kablolu ürünleri takıp çıkartırken sürekli küçük bi üflüyorum zaten. bunda da önce onu denedim fayda etmedi. tekrar kuvvetli bi üfleyeceğim bakalım

kablolu ürünleri takıp çıkartırken sürekli küçük bi üflüyorum zaten. bunda da önce onu denedim fayda etmedi. tekrar kuvvetli bi üfleyeceğim bakalım
benimki de şarj etmiyordu sildim falan güzelce kürdanla tozunu aldım düzeldi ama nazik ol

benimki şarjdan çokm alıcı algılamama sorunuydu şarj tarafı için oksitlenmemesine dikkat et

Bende de çift tıklama sorunu başladı ya deli oluyorum yenı mouse alcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,489
Üyeler
198,774
Son üye
KaraRuh01

Geri