🔥İndirim Ugreen M.2 Nvme SSD Kutusu (10gbps) - 1545 TL

tire20

80+
Reaksiyon skoru
66
Arkadaşlar merhaba,
Telegram'a kurmuş olduğum fiyat takip botuna düştü demin, Ugreen'in 10gbps m.2 ssd kutusu baya bi indirime girmiş. Normalde 2600 civarıydı şuan 1545 tl'ye düşmüş.
Boşta m.2 ssd'si olan veya harici diske çevirmek isteyen varsa fiyat iyi gibi, ihtiyacı olan baksın.
UGREEN M.2 NVMe SSD Kutusu (10Gbps)

hızı nasıl bu arkadşın içine hızlı veri yükleyebilir miyim

• Beğen
Reaksiyonlar: mhly
Bunlarla deneyimi olan oldu mu 2 TB boşta M2 SSD var ama yüksek veri transferi yapıyorum uzun sürüyor ısınma ve durumları için endişe ediyorum deneyimi olan arkadaşlar var mı ısınıyor mu

Şununla farkı marka haricinde nedir?
Böyle birşeye ihtiyacım var ancak 1.5 2k rakamlar bu tarz birşeye fazla gibi geliyor bana.

Bunlarla deneyimi olan oldu mu 2 TB boşta M2 SSD var ama yüksek veri transferi yapıyorum uzun sürüyor ısınma ve durumları için endişe ediyorum deneyimi olan arkadaşlar var mı ısınıyor mu
Ben de DARK markasının var. Çok ısınıyor cidden 1-2 dakika boyunca veri transferi yapınca 60 derecelere ulaşıyor. Ssd m kioxia g2 nvme 500gb. Ayrıca kutunun verdiği max hız desteği 550mb/s civarı ona rağmen benim m2 ssd baya ısınıyor. Araya termal pad koyarak falan belki düşürülebilir ama ne kadar etki eder orasını bilemem denemedim

Şununla farkı marka haricinde nedir?
Böyle birşeye ihtiyacım var ancak 1.5 2k rakamlar bu tarz birşeye fazla gibi geliyor bana.
Yorumları çok iyi değil :) en kötü dener iade edersiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu kullanıyorum wd sn5000 4tb ile hafif ısınma var faydası olur diye altına üstüne termal ped koydum 2000mb sn civarı hız veriyor ama hem usb a hem type c bağlantısı mevcut usb a da çok yavaş

Son düzenleme:
Geri