🔥İndirim Ziraat Bankkart’A Özel Digitürk Yıldız Dolu Paket Aylık 359+1000₺ Bankkart Lira!

Uydulu aldığımız zaman fazla para verip 2 yerden ayni anda izleniyor diye duymuştum, beinconnet aliyorum ben ayni anda 2 yerden izleme şansım var mi diye merak ettim fazla para verip, bazen evde olmuyorum evdekiler izliyor dışarıda izleyemiyorum ben.
Süper lig maçları hariç Beinconnect ve uydu aynı anda izleniyor.

Öğrenci değil de öğretim görevlisi edu maili olur mu acaba 😅

Başvuru yaptım kurulum için arayacağız dediler. Bu kampanya için ziraate başvurmuştum sadece dijital kart var elimde. Fiziksel posla falan mı çekiyorlar, süreç nasıl ilerliyor bilen var mı?

Başvuru yaptım kurulum için arayacağız dediler. Bu kampanya için ziraate başvurmuştum sadece dijital kart var elimde. Fiziksel posla falan mı çekiyorlar, süreç nasıl ilerliyor bilen var mı?
Hocam kurulum için arıyorlar gün belirliyorsunuz o gün evinize geliyorlar. gelen arkadaş(lar) kutu kurulumunu yapıyor. telefon üzerinden üyelik bilgilerinizi giriyor kimliğinizi bir cihazda okutuyor (e-devletten kimlik pin bilgisi de lazım oluyor) sonra kart bilgilerinizi elindeki telefona girerek ödemeyi çekiyor. ben sanal kart verdim ne olur ne olmaz diye. bir de ek 25 30tl kadar ayrı bir ödeme çıktı vergi vs dedi gelen arkadaş. ayrıntısını bilmiyorum çok takılmadım.

1000₺ indirimi aylık bazda düşersek Yıldız dolu paket aylık 275₺’ye geliyor.
Kutulu üyelikte aynı fiyat.
Yıldız dolu pakette tüm süperlig maçları + f1 + Avrupa maçları + film ve diziler var.

Ben 6 yıllık üyeyim. İptal için başvurmuştum bana bile az önce arayıp yıldız dolu paketi ana oda için 199₺'ye;
Yan oda için de 129₺'ye Avrupa maçlarını teklif ettiler.
Toplam 329₺'ye 12 ay taahhütlü.
Bende kabul ettim.

Alıntıyı görüntüle
Paket sadece 720 p destekliyor sanırım ben kutusuz olanını aldım maç özetleri falan hepsi 720 p böyleyse iptal ettirip kutulu alacağım doğru mudur bu 720p mevzusu

Paket sadece 720 p destekliyor sanırım ben kutusuz olanını aldım maç özetleri falan hepsi 720 p böyleyse iptal ettirip kutulu alacağım doğru mudur bu 720p mevzusu
1080p vardı beinconnectte.

ben göremedim forumlarda baktım da yokmuş sanırım video görüntü ayarı kısmında en fazla 720p çıkıyor spor yayınları 720 p olabilir iptal edeceğim
Valla maçları hatırlamıyorum.

Daha önce ne zaman açtığımı bile bilmediğim tod üyeliğim varmış . Onu iptal edip kutulu digitürk bağlatana kadar çok uğraştırdılar. En sonunda illa git kaçak izle diyosunuz yani paramızla hizmet alamıyoruz falan deyince bi şekilde yapmışlardı. Eğer tod üyeliğiniz varsa digitürke başvurmadan önce sistemlerindeki telefon numaranıza kadar iptal ettirmeyi unutmayın.Günlerce uğraştırıyolar.

arkadaşlar bende bugün kurulum yapıldı. 1000 tl bankkart lirayı nasıl kullanıyoruz bilen var mı ?

arkadaşlar bende bugün kurulum yapıldı. 1000 tl bankkart lirayı nasıl kullanıyoruz bilen var mı ?
Alışveriş yaparken kasiyere söylüyosunuz ordan çekiyolar. Veya kredi kartıyla ödeme yapıp mobil uygulamadan kart hareketlerine giriyorsunuz 1000 tl yi geçmeyen harcamanızın yanında bankkart lira ile öde yazıyor. Ordan ödeyince ekstrenizden eksiliyor borcunuz.

beyler yanında internet paketi oluyormu harbi soruyorum türk telekom gibi bağlarlarlarmı internet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beyler yanında internet paketi oluyormu harbi soruyorum türk telekom gibi bağlarlarlarmı internet
ulan insanla moderatör dalga geçince koyuyorrr beeeeeeeeeaaaaa :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

harbi pakette sadece tv mi var

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Loky
Hocam daha önce müşteri olanlar bu kampanyadan yararlanabiliyor mu yoksa ilk müşteriliğe özel bir kampanya mı bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim

Geri