Çözüldü✓ Dragonfly Atk A9 veya A9 Plus Alınır mı?

bende atk a9 plus modelini ikinci el 1 ay kullanılmış bügün geldi gayrt iyi hafif kabloludan kablosuza baya iyi oldu
sorum olacak son firmware update 1.0.17 bu en güncel bu sürüm mü?
evet reis yanda hatta latest yazıyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk kullanımda mı sıkıntı oldu? Ben sadece güncelleme yaparken kablo takmak durumunda kalmıştım. Dongle ile güncelleyince sadece dongle için güncelleme yapıyor. Kablo ile takınca mouse için güncelleme yapıyor.
Direkt dongle için tak çalıştır şeklinde olmuştu bende. Kasam masanın üzerinde, arkasına 4 lü usb çoklayıcı taktım, dongle da o çoklayıcıda takılı, mouse ile arasında 40 50 cm falan vardır. Bağlantı ile ilgili sorun yaşamadım.
Hatta 2.4 ghz ile çakışıyor diyenler oluyordu, kablosuz modemim tam masamın altında duruyor.
reis aklımda hiç sorun kalmadı başlarda ethernet kullanmama rağmen bir çakışma oldu gibi ama sonra oda gitti eski mousem hem kablolu hem bunun 2 katı felan ağırlındaydı bunu geçince tüy gibi hissettirdi.Bağlantıyı yapamama sebebim hem mousenin altında off ta kalmış onu dongle ile bağlanacak şekilde ayarladım daha sonra da hem webden hemde atk nın kendi uygulamasından açtıgım için sorun çıkmış ama hallettim onuda.Mouse ilk kullanım olarak gayet iyi

evet reis yanda hatta latest yazıyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reis aklımda hiç sorun kalmadı başlarda ethernet kullanmama rağmen bir çakışma oldu gibi ama sonra oda gitti eski mousem hem kablolu hem bunun 2 katı felan ağırlındaydı bunu geçince tüy gibi hissettirdi.Bağlantıyı yapamama sebebim hem mousenin altında off ta kalmış onu dongle ile bağlanacak şekilde ayarladım daha sonra da hem webden hemde atk nın kendi uygulamasından açtıgım için sorun çıkmış ama hallettim onuda.Mouse ilk kullanım olarak gayet iyi
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanman dileğiyle :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,121
Üyeler
198,696
Son üye
Redis

Geri