40.000 Bütçem Var Nasık Bir Sistem Almalıyım?

Reaksiyon skoru
0
Ben yeni bir kasa alacağım araştırdım ama fiyatlar çok pahalı bütçenin büyük bir kısmını işlemci ve ekran kartı yiyor kalana anakart power suply soğutucu ram ssd zorlanıyor bana 16gb ram 512 gb ssd yeterli olur kasayı baktım 3000 e akvaryum kasa alacağım tr.bilgisayardan game in game dream kasadan

Gaming gecesinde indirimli oem paketler oluyor cuma akşamı 10 ile 12 arası onlara bakabilirsin

Hocam bu Bütçeyle iyi bir sistem toplamak çok zor senin mecburen iyi bir sistem toplamak istiyorsan 2nci ele başvurman gerek eğer teknik bilgin yoksa Fiyatlar hakkındada bilgin yoksa Sana bir sistem dizeyim 40-45k arasına ne dersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gaming gecesinde indirimli oem paketler oluyor cuma akşamı 10 ile 12 arası onlara bakabilirsin
Hocam Bu bütçeyle Gamingecesinde yapacakları indirim max 2k 4k olur onlarıda ssd lere yapıyorlar bu bütçeylede adam max rtx 5060 alır 5060 a da iyi bir indirim şuana kadar görmedim en iyisi 2nci el almak bütçesi 75 80k olması lazım minimum 0 sistem dizmek için gerçekten mükemmel iyi performans arıyorsa Yeni Donanımlardan

5060 olarak küçük gördüğün kart dlss4’le beraber 007 first lightta 240 fps görüyor ? Eski nesil devasa kartlar yerine güncel teknolojiler destekleyen kartlar bakmanızı tavsiye ederim. Bu bütçede 7500/225f gibi işlemcilerin yanında 5060’lı sistem alabilirsiniz bir sürü fırsat paketi düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,054
Üyeler
198,684
Son üye
descartess

Geri