Hayırlı olsun. Görüşünü bekliyordum teşekkür ederim.Kart geldi. Tüm testleri gerçekleştirdim. Oldukça memnum kaldım. Hem matx kasalar için uygun hem de oldukça serin çalışıyor. Fan Control ile kalibre ettim. Ederken fanları %100 çalıştırdım. Hiçbir şekilde rulman titreşim sesi duymadım. Temiz yoğun fan sesi vardı. Coilwhine vızıltısını kulağımı kartın dibine getirdiğimde anca zorlama duyabildim. Kasa kapalıyken hissedilmiyor bile. Sapphire 9070xt deneyimim oldu 2 kez. ondaki coilwhine ile alakası yok. SFF olmayan bir model arıyorsanız bir sonraki indirim kesinlikle tavsiye ederim. Undervolt ile örneğin 130 fps alıyorsanız birçok oyunda 138-145 fps alabiliyorsunuz. Ki bu birçok oyunda 5080'e yaklaşmak demek. Frame Gen teknolojisi gerçekten seviye atlamış. 2x gerçekten 4k için yeterli birçok oyunda. Online oyun oynayanlar (bf6-black ops gibi) 4k monitörünüz varsa 1080p oynamanızı tavsiye ediyorum. Şayet 2k varsa yine iyi olacaktır. Ama online fps oyunları bana göre 4k oynamaya müsait değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İndirim bitti.İndirim yok gibi 9 taksit fırsat tabi