Gerçek Olan 1ms Gtg Ips Panel Monitör Önerisi

ss55

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar konuyu zaten biliyorsunuz abdullah abiden üzerinde 1ms gtg yazıp aslında 7 8ms veren moniitör dolu piyasa gerçekten 1 ms veren veya ona yakın ips monitör arıyorum gerçek değerleri falan veren bir site kanal bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar konuyu zaten biliyorsunuz abdullah abiden üzerinde 1ms gtg yazıp aslında 7 8ms veren moniitör dolu piyasa gerçekten 1 ms veren veya ona yakın ips monitör arıyorum gerçek değerleri falan veren bir site kanal bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
İps monitörlerin hiçbiri gerçek 1ms veremez o kadar takıntılıysan oled alman lazım

Öyle bir model yok. Pazarlama tekniği olarak monitörün görebildiği en yüksek değer yazılır ortalama değeri yüksek olur. IPS monitörler için ortalama 5 ms VA monitörler için 10 ms'dir.

oled var

Benim monitörde GTG 1ms yazıyor ama gerçek mi bilmiyorum.
LG ULTRAGEAR 24GN65R-B 24inçlik bir monitör.

İps monitörlerin hiçbiri gerçek 1ms veremez o kadar takıntılıysan oled alman lazım
30k ayırcak bütçem yok oledlere şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir model yok. Pazarlama tekniği olarak monitörün görebildiği en yüksek değer yazılır ortalama değeri yüksek olur. IPS monitörler için ortalama 5 ms VA monitörler için 10 ms'dir.
dediğim gibi veya ortalaması daha yakın olan model var mı bildiğiniz ıps olarak

Genelde 1ms mprt olanlar 7-8gtg vermiyormu 0.3mprt Lee felan 1 gtg diye biliyorum genel olarak

Rekabetçi için soruyorsan TN lazım olabilir sana. İps panellerden o konuda vasıf beklememek lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,620
Üyeler
198,601
Son üye
HunTierS
Geri