Çok teşekkür ederimSon 3 ay içinde abonelik olmaması lazım.
sıkıntı yok hocam yapabilirsin direktBeyler bende aktif üyelik var. Onu iptal ettirip eşimin üzerine yeni üyelik yapabilir miyim yoksa gene 3 ay beklemem mi gerekiyor?
Son 3 ay içinde üyelik aktif olan adrese mi yaptınız hocam siz.sıkıntı yok hocam yapabilirsin direkt
evet hocam babamın üzerineydi diğeri. hatta iptal olmamıştı bile. gelen ekip eski cihazı söktü çıkardı. size iade edebilir miyim bunu dedim iptal edildiyse edebilirsin falan dedi. sıkıntı yok yaniSon 3 ay içinde üyelik aktif olan adrese mi yaptınız hocam siz.
12 taksit dedim ama kartı 3 kere yanlış girdiler. sonra uygulamadan baktığımda bende de 4300 çekilmiş göründüDostlar 12 taksit seçmeme rağmen direkt 4300 çekti normal mi
Tek çekim mi yapıyorlar hani 12 idi12 taksit dedim ama kartı 3 kere yanlış girdiler. sonra uygulamadan baktığımda bende de 4300 çekilmiş göründü
Bankkart lirayı nasıl düşeceğiz fiyattan şimdi kurulum yaptılar son kullanım tarihi fln var mı1000₺ indirimi aylık bazda düşersek Yıldız dolu paket aylık 275₺’ye geliyor.
Kutulu üyelikte aynı fiyat.
Yıldız dolu pakette tüm süperlig maçları + f1 + Avrupa maçları + film ve diziler var.
![]()
Digiturk Yıldız Dolu Paket Aylık 359 TL ve 1.000 TL Bankkart Lira | Diğer Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkart
Digiturk Yıldız Dolu Paketi Yeni Üyeliklere Aylık 359 TL ve 1.000 TL Bankkart Lirawww.bankkart.com.tr
Ben 6 yıllık üyeyim. İptal için başvurmuştum bana bile az önce arayıp yıldız dolu paketi ana oda için 199₺'ye;
Yan oda için de 129₺'ye Avrupa maçlarını teklif ettiler.
Toplam 329₺'ye 12 ay taahhütlü.
Bende kabul ettim.
Alıntıyı görüntüle