olur ama muhtemelen faizli olur.aldıktan sonra taksitlendirilebiliyor mu acaba
Büyük ihtimalle salı indirimine 3-4 hafta gireceğini sanmıyorum. Stok biterse bir daha gelmeme ihtimali de var.2 gün önce kendi sitesinde 1699tl ye düşmüştü aceleniz yoksa bekleyin yeni çıktı sayılır zaten kroniği varmı yokmu belli değil.kaçırılmıyacak fiyatta değil bence
n9 un aynısı n9 bıldıgım kadarıyla damgalanmadı bundada sorun olmaz2 gün önce kendi sitesinde 1699tl ye düşmüştü aceleniz yoksa bekleyin yeni çıktı sayılır zaten kroniği varmı yokmu belli değil.kaçırılmıyacak fiyatta değil bence
ben diğer havit kablosuz kulaklıklardan yola çıkarak fıyatının dusmeyecegını aksıne en ıyı ıhtımalle sabıt kalacagını dusunuyorum cunku2 gün önce kendi sitesinde 1699tl ye düşmüştü aceleniz yoksa bekleyin yeni çıktı sayılır zaten kroniği varmı yokmu belli değil.kaçırılmıyacak fiyatta değil bence
dün param olsa alırdım Razer BlackShark V3 yarı fiyatına Amazon satıcı gönderici dev indirim düştüydü alt modeli X modeli değildi V3 orta modeliydi
Amozon dışında almam iade etmem gerekebilir sesi nasıl felan denicektim mağazada sesi iyiydi denedim teşhir ve amazon satıcılı razer ürünleri kırılırsa amazon arkanda duruyor ama v3 modellerinde kırılma yok şuana kadar![]()
Razer BlackShark V3 RZ04-05410100-R3M1 Siyah 7.1 USB K... - Ucuzbudur
En ucuz Razer BlackShark V3 RZ04-05410100-R3M1 Siyah 7.1 USB Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !www.ucuzbudur.com
yarı fıyatına dusmemıs zaten razer artık pek satmıyor düşer o paralara yineAmozon dışında almam iade etmem gerekebilir sesi nasıl felan denicektim mağazada sesi iyiydi denedim teşhir ve amazon satıcılı razer ürünleri kırılırsa amazon arkanda duruyor