🔥İndirim Xiaomi 20.000 Mah 33w Powerbank 899₺ (Troy Kart Özel)

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,227
merhaba alınır mı sizce saygılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

satıcı güvenilir mi

Ürünü 1yıldır kullanıyorum, kapasitesine göre boyutu küçük denebilir, taşıması kolay bir ürün, kendi üzerindeki type-C kablosu üzerinden hem şarj olup hem de şarj edebiliyor, onun dışında da 1 adet A, 1 adet C type çıkış daha var. A type sadece çıkış veriyor, diğer C type da iki yönlü çalışıyor. Aynı anda birden fazla cihaz şarj edebiliyorsunuz. Yanındaki tuşa bastığınızda 4 kademeli ışık şarj doluluk oranına göre yanıyor.

Anker, spigen ve besaus dışında powerbank ve şarj cihazı almama taraftarıyım

Güzel powerbanktir. Mavi rengini trendyol satıcısından almıştım. Askerde 1 ay boyunca tuşlu telefonu bununla şarj etmiştim. Güzel kısım şu askerde 1 ay boyunca powerbanki hiç doldurmadım evde doldurup askere gittim. Yani 1 ay gibi uzun bir süre boyunca evde doldurduğum powerbankte kendi kendine azalma veya kayıp olmadı.

Güzel powerbanktir. Mavi rengini trendyol satıcısından almıştım. Askerde 1 ay boyunca tuşlu telefonu bununla şarj etmiştim. Güzel kısım şu askerde 1 ay boyunca powerbanki hiç doldurmadım evde doldurup askere gittim. Yani 1 ay gibi uzun bir süre boyunca evde doldurduğum powerbankte kendi kendine azalma veya kayıp olmadı.
Hocam normalde powerbank kendi kendine durduğu zaman şarjında kayıp mı oluyor ?

Hocam normalde powerbank kendi kendine durduğu zaman şarjında kayıp mı oluyor ?
Dandik markalarda evet. 20000 mAh fulledin powerbanki diyelim. Zamanla kayıp oluşuyor. İçerisinde kullanılan lityum pile göre değişir. Telefon şarj etmesen kapalı beklese bile zamanla kayıp oluşuyor benim vurgu yaptığım kısım bu. Yani bir ay boyunca bir kayıp yaşamadım bir ayı çıkardı.

Ben bunu bir kaç ay takip ettim indirim bulamayınca kendi sitesinden 1400 tl ye aldım. Bu fiyat çok iyi. Cihazda fiyatının hakkını veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,978
Üyeler
198,670
Son üye
reznov_48

Geri