Bişey vermiyolarKupon gelir olsun
hepsi bilerek yapıyor yoksa çalışanı kovarlardıbenim anlamadığım buna benzer olaylar çok olmaya başladı nasıl oluyor abi birisi canı sıkılıyor fiyatları mı değiştiriyor ssd almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2 bin tl ucuzdu 1 hafta bekletip iptel etmişlerdi
Hocam pazaryerlerinde parayı kullanabilecekleri bir durum yok. Kullanırsa amazon kullanır sadece ödemeyi hemen yapmıyorlar zaten. bence alış fiyatını satış fiyatına girdi çalışanAyıptır ama tamam bu kart 13-15 bin olsa anliyacagim. Ama 32 ye çok gördüm ben belki 30 az falanda verilmiştir.
Anormal değilki bu indirim kardeşim parayı kullanmak için mi yapıyorlar anlamıyorum.
Sürekli birileri hata yapacak değil ya.
Bunu bende gelmezse basvurucam hemde ilk defa. Normalde önemsemem tamam hatadır veya boşver onlarda insan . Ama monitör lazım alıyorum iptal. Sistem kurdum kart lazım alıyorum iptal böyle olmaz.
Ulan ben tuvalete parafla gittim Haziran ayında
Ben de başvurcam tamam fiyat ciddi avantajlı ama absürt bir fiyat değilAyıptır ama tamam bu kart 13-15 bin olsa anliyacagim. Ama 32 ye çok gördüm ben belki 30 az falanda verilmiştir.
Anormal değilki bu indirim kardeşim parayı kullanmak için mi yapıyorlar anlamıyorum.
Sürekli birileri hata yapacak değil ya.
Bunu bende gelmezse basvurucam hemde ilk defa. Normalde önemsemem tamam hatadır veya boşver onlarda insan . Ama monitör lazım alıyorum iptal. Sistem kurdum kart lazım alıyorum iptal böyle olmaz.
Ulan ben tuvalete parafla gittim Haziran ayında
Stok bitti mesela ben ilk alanlardanim sonra tekrar stok açtılar hocam ben gönderileceğini düşünüyordumda iptal diyenler şaşırttı.Hocam pazaryerlerinde parayı kullanabilecekleri bir durum yok. Kullanırsa amazon kullanır sadece ödemeyi hemen yapmıyorlar zaten. bence alış fiyatını satış fiyatına girdi çalışan![]()