- Konu Sahibi Konu Sahibi
1600 kontrast ise ips için çok iyi gerçekten.Bütçenizde yok hocam. 1600:1 kontrast oranıyla rakipsiz denebilir.
1600 kontrast ise ips için çok iyi gerçekten.Bütçenizde yok hocam. 1600:1 kontrast oranıyla rakipsiz denebilir.
1600 kontrast ise ips için çok iyi gerçekten.
240hz üstü içinde önerir misiniz bütçeyi esnetesek biraz aklımda bulunsun.Değerlerine bu videodan bakabilirsiniz. Görüntü kalitesi olarak en yakın rakibi MSI MAG 244F
240hz üstü içinde önerir misiniz bütçeyi esnetesek biraz aklımda bulunsun.
www.itopya.com
Videonun 7.42 de gözüken response time değerleri bana kötü geldi açıkçası bu ips panel için normal bir değer miDeğerlerine bu videodan bakabilirsiniz. Görüntü kalitesi olarak en yakın rakibi MSI MAG 244F
Videonun 7.42 de gözüken response time değerleri bana kötü geldi açıkçası bu ips panel için normal bir değer mi
7.42de gözüken değer "normal" modunda ölçülüyor overdrive modunu "mas rapido" olarak kullandığınız zaman 4.94 gibi bir ms ortalaması oluyor IPS ortalaması 5 ms.
1600:1 kontrast olan monitör neymiş gidip ben de alayımBütçenizde yok hocam. 1600:1 kontrast oranıyla rakipsiz denebilir.
1600 olmasının imkanı yok sanki ips monitörde o bütçede1600 kontrast ise ips için çok iyi gerçekten.
1600:1 kontrast olan monitör neymiş gidip ben de alayım
benim vg2708-4k bile 1200:1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1600 olmasının imkanı yok sanki ips monitörde o bütçede
kanıtı var mı nerde yazıyor
vay be adamlar yapmışVideosunu attım ölçümleri var.