38 39 k civarına alınır mı 2. El ?phoenix s olan model, bir nevi a4 kağıdı inceliğindeki olan model var şuan kullandığım, bu kart bile güzel bir undervolt ile 61 dereceyi geçmiyor %32 fan devrinde, alınabilir, tabi fiyatta önemli,
Yani 5070 ti da model farketmiyor sanırım ? En ucuzunu alıp konuyu kapatmalı mıyımPhoneix Modeli fiyatına göre ortalama ısıtıyo En ucuz model hangisiyse onu al kral Model çok önemli Deil
Ztn tüm kartlar 5070 ti In segmentine Fan boyutları Blokları vesaire 5070 ti a göre yapılıyo Öyle 85-90 derecelere çıkar bekleme max 70-75 derece görür ama sanmıyorum
Yani Çok model farketmez evet sadece ısı farkı olur Performans farkı olmaz ama iyi fiyat Peformans markalardan Zotac var ben modellerini de soğutmasını da çok beğeniyorum fiyatıda Msi Asus gibi markalardan uygun ve soğutması iyi38 39 k civarına alınır mı 2. El ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yani 5070 ti da model farketmiyor sanırım ? En ucuzunu alıp konuyu kapatmalı mıyım
İnan bilmiyorum, sarı siteden bulup bulup pazarlık yapıyorum, henüz kartı göremedim.40k altına temiz kfg olan bir kart arıyorumYani Çok model farketmez evet sadece ısı farkı olur Performans farkı olmaz ama iyi fiyat Peformans markalardan Zotac var ben modellerini de soğutmasını da çok beğeniyorum fiyatıda Msi Asus gibi markalardan uygun ve soğutması iyi
2nci el 39k ya alınır ama Kartın durumu nasıl
Furmark 30 dakkikalık furmark isteyin değerlendirellimİnan bilmiyorum, sarı siteden bulup bulup pazarlık yapıyorum, henüz kartı göremedim.40k altına temiz kfg olan bir kart arıyorum
Yeni nesil kartlarda Farklı bi teknoloji var hocam şimdi ismini hatırlayamadım ama 50+ görünce fanları çalıştırmaya başlıyo kartbende 5060 vardı çift fanlı kart fan açmıyordu hiçbir şekilde
Tamamdır hocam teşekkür ederimFurmark 30 dakkikalık furmark isteyin değerlendirellim
Yeni nesil kartlarda Farklı bi teknoloji var hocam şimdi ismini hatırlayamadım ama 50+ görünce fanları çalıştırmaya başlıyo kart
Pny ye ne dersin hocam ? Pny 5070tiFurmark 30 dakkikalık furmark isteyin değerlendirellim
Yeni nesil kartlarda Farklı bi teknoloji var hocam şimdi ismini hatırlayamadım ama 50+ görünce fanları çalıştırmaya başlıyo kart
Oda İşte phoneix le benzer hocam Belki daha iyi olabilir oda 5-10 derece falan oynar yani Fiyat ferkini vermeye değer mi sen düşünPny ye ne dersin hocam ? Pny 5070ti
37 ye buldum.2. El kfg mevcut diyor o yüzden dedim daha uygun buOda İşte phoneix le benzer hocam Belki daha iyi olabilir oda 5-10 derece falan oynar yani Fiyat ferkini vermeye değer mi sen düşün
O yüzden ucunuzu al diyoruz