SEGOTEP MU TH6 Siyah 2x120mm ARGB Hava Soğutucu - incehesap.com
SEGOTEP MU TH6 Siyah 2x120mm ARGB Hava Soğutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
Yeni mi bu?fz6 pro'dan bir tık daha iyi![]()
SEGOTEP MU TH6 Siyah 2x120mm ARGB Hava Soğutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
yeni değil de farklı versiyon, thermalright'tan kopyalıyor zaten segotep. aynı modeller gibi düşünebilirsin.Yeni mi bu?
benim bottan hızlı konu açmışsınfz6 pro'dan bir tık daha iyi![]()
SEGOTEP MU TH6 Siyah 2x120mm ARGB Hava Soğutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
bu model daha iyiydi diye hatırlıyorum yanlıştır belki kusura bakmaFZ 6 Pro'nun Airflow'u ve dB değeri daha iyi diye biliyorum, yanlış mı bilgiler?
Senin bot 12dk sonra gördüyse indirimi botu epey geliştirmen lazım hocambenim bottan hızlı konu açmışsın![]()
şuan vatan,itopya,gamergen,pckolik,atombilisim,incehesap taramıs geç kalmış .d geliştiriyorum bakalımSenin bot 12dk sonra gördüyse indirimi botu epey geliştirmen lazım hocam
Maşallahşuan vatan,itopya,gamergen,pckolik,atombilisim,incehesap taramıs geç kalmış .d geliştiriyorum bakalım
Telefon yakalarsan 50k civarına güzel bir şey bana atsana özelden hocam çok makbule geçerşuan vatan,itopya,gamergen,pckolik,atombilisim,incehesap taramıs geç kalmış .d geliştiriyorum bakalım
şimdi tebilon ile gaminggen kaldı. sinerji de acayip bot koruması var . gerekte yok zaten o firma sevmem ürünler onun olsunMaşallah