Akım Korumalı Priz Önerisi

Akım korumalı priz diye satılan şeylerin içinde varistör var. Çok basit bi devre elemanıdır. . Sadece yüksek voltajdan korur. Oda bazı üreticiler 300v üstü varistör takıyor PSU yüksek voltajı ile muhattap oluyor. Anlık gidip gelmelerin yüksek voltajdan daha fazla zararı olur sisteme. Bazı kaliteli güç kaynaklarında bile koruma aralıkları düzgün aysrlanmasığı için sistem yüksek voltaja maruz kalabiliyor

UPS al siatemi 1000 kat daha iyi korur.

Akım korumalı priz diye satılan şeylerin içinde varistör var. Çok basit bi devre elemanıdır. . Sadece yüksek voltajdan korur. Oda bazı üreticiler 300v üstü varistör takıyor PSU yüksek voltajı ile muhattap oluyor. Anlık gidip gelmelerin yüksek voltajdan daha fazla zararı olur sisteme. Bazı kaliteli güç kaynaklarında bile koruma aralıkları düzgün aysrlanmasığı için sistem yüksek voltaja maruz kalabiliyor

UPS al siatemi 1000 kat daha iyi korur.
hocam onlarda genel olarak pahalı ya

AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ LAZIM. 4 LÜ VEYA 5 Lİ KABLOSU UZUN OLMASINA GEREK YOK HERALDE 1 M BİLE YETER DİYE DÜŞÜNÜYORUM. YENİ BEYAZ SİSTEM DİZDİM ONDAN AKIM KORUMALI PRİZ ALAYIM DEDİM. KALİTELİ. EĞER MÜMKÜNSE ÜSTÜNDE TİP C VEYA USB GİBİ GİRİŞLER OLURSA İYİ OLUR OLMASADA OLUR

al geç düşünme

1783117312472.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,237
Üyeler
198,721
Son üye
ChristopherLeitner

Geri