🔥İndirim Sinbo Tavan Vantilatörü 839₺

Size zahmet, e 27 ürününe ait bir link atabilir misini ? Çok çeşit var ve anlamadım asla hangisi olduğunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sessiz

Bende normal ayaklı vantilatör var, en düşük modda fazla üflüyor, yatarken çarpar direk üzerine doğru üflerse. Bunu alıp yatak odasına taksam en düşük modu nasıl acaba, hafif hafif üflesin istiyorum cereyan yapar gibi olsun çok esip çarpsın istemiyorum. İşime yarar mı?
yarar tam istedigin gibi olur

Sabit duy mu olması gerekiyor
evet sabit olması lazım

bunlar performans olarak güzel oluyor mu hocam? Birde ses yapıyorlar mı?
ayaklı vantilatör kadar değiller ama yatak üstü veya koltuk masaüstü iş görüyor

Ben eve 2 tane almıştım bundan değildi ama genel olarak ürün aynıydı, markalar değişiyor önemsiz hepsi Çin malı kumandalarına kadar aynı tasarımsal olarak ufak değişiklikler oluyor modeller arasında
Ses konusunda şahsen ses yoktu güzel serinletiyor ortamı ışığı kumandası vs. güzel
Ama gelelim ki ben ne yaptıysam pervaneleri iyice dibine kadar oturttuysam bile bir gün çat pat sesle uyandım pervaneleri fırlatmış üstünden benim aldığım model
Geri taktım kullanıyordum falan derken yine aradan bir süre geçince pervaneleri fırlattı öyle olunca ikisini de iade etmiştim
Evet çok kullanışlı güzel ürün ama ne bileyim çok güvenli ve sağlıklı bulmuyorum pervanelerin geçme kısmı dümdüz itiyorsun dibine kadar oturuyor kendince böyle ufak kilitliyormuş gibi pervaneleri ama ben çok sağlam bulamadım hepsinin fırlatma potansiyeli var benim gözümde
ben 6-7 tane aldım kullandım hic fırlatmaya sahit olmadım elimle bile zor cıkarıyorum muhtemelen fabrikasyon hata vardır her kanada aynı ölcüde vida atarsan hem sorunun cözülür hem balans yapmaz

Buraya takılır mı bu vantilatör ? Aldım ama bilmiyorumAlıntıyı görüntüle
takılmaz

Nasıl ama yılın en düşük fiyatı diyor?
Ben gördüğüme inanırım :D. Telegramda düştü hızlı bitti. Çok seri bittiğinden kayıtlara geçmemiş demekki :))

Bu arada tavana taktıkları mı da Temu'dan almıştım. Bu şekilde monteledim ben.

Önce bu parça takılıyor. Tabi tavana4 delik açarken canım çıktı.
1783162166330.webp

Sonra bu kapak takılıyor
1783162230019.webp

Sonra isterseniz uzatma parçası takarsınız
1783162256976.webp

1783162278706.webp

Benim oturma otası ve mutfakda da şu katlanır kanatlı olanlardan var. Bunlar biraz daha görüntü olarak iyi.

1783162323790.webp

Bizim ev de 7 cehennem den daha sıcak, alsam iş görür mü acaba

https://www.amazon.com.tr/Led-Işıklı-Tavan-Vantilatörü-Ayarlanabilir/dp/B0FBKLZGMX/ bu çıktı karşıma birde kanatlar fırlıyor falan yazmışlar bunda öyle bir şey olmaz en azından hemde daha ucuz fikri olan var mı ?
Bu en ucuz model. Altına durursan anca serinlersin. Benim kullandıklarım bile çok fayda etmiyor.

Para sorun değil güzel bir şey istiyorum derseniz şunlar çok iyi :
1783166670095.webp

Birde geçen gün şu ürünü aldım. Eğer bilgisayar karşısında felan serinletsin diye bir şey arıyorsanız ben aşırı memnun kaldım. 3 kademesi var. 3. kademede aşırı güçlü. En düşük kademede biraz sesi var alışırsınız. Normalde araba fanıymış ama ben pc masama koydum o şekil kullanıyorum. 1 fanı mouse tuttuğum elime diğerini kendime çevirdim mis gibi iş yapıyor :D. Gece de yattığım yöne doğru çeviriyorum. İyiki almışım dediğim ürün. Temu yorumları zaten güzel. Ayrıca usb ile çalışıyor. Pikniğe felan gittin al yanında götür power bank ile çalıştır serinle :D

Ben aldığımız ve iptal olan şarjlı tornavidaların 65tl gecikme kredileri + %20 kupon ile 331TL'ye aldım.

1783167364296.webp

1783167217188.webp

Son düzenleme:
Ben gördüğüme inanırım :D. Telegramda düştü hızlı bitti. Çok seri bittiğinden kayıtlara geçmemiş demekki :))

Bu arada tavana taktıkları mı da Temu'dan almıştım. Bu şekilde monteledim ben.

Önce bu parça takılıyor. Tabi tavana4 delik açarken canım çıktı.
Alıntıyı görüntüle

Sonra bu kapak takılıyor
Alıntıyı görüntüle

Sonra isterseniz uzatma parçası takarsınız
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Benim oturma otası ve mutfakda da şu katlanır kanatlı olanlardan var. Bunlar biraz daha görüntü olarak iyi.

Alıntıyı görüntüle
Ya tavanda deliğin içinde dübel var onda da kanca var ona uygun bi sabit duy yokk mu ya. Ben geçen takmak için delmeye çalıştım. Einhell matkabin mandreni yamuldu ve delemedi de zaten darbeli olduğu halde. Ben de 1.5 litre pet şişeyi iyice ezdim içeri sikistirdim duyu ona vidaladim aylardır sabit duruyo😳😳. Kendime de fan aldım ama delme isi yuzunden takamadim odama.

Bunu görünce uyurken üstüme düşüp kafamı parçalar gibi hissettiriyor nedense :D Almam galiba.

https://www.amazon.com.tr/Led-Işıklı-Tavan-Vantilatörü-Ayarlanabilir/dp/B0FBKLZGMX/ bu çıktı karşıma birde kanatlar fırlıyor falan yazmışlar bunda öyle bir şey olmaz en azından hemde daha ucuz fikri olan var mı ?
bu el kadar bişi. kasa masanın üstündeyse kendine çevir daha çok serinletir

5 gün öncesine kadar 799 liraymış. indirimli değil ki böyle !
trendyolda da bayadır 700-800 falan

Geri