omuraycil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 602
Size zahmet, e 27 ürününe ait bir link atabilir misini ? Çok çeşit var ve anlamadım asla hangisi olduğunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sessizSesi nasil
yarar tam istedigin gibi olurBende normal ayaklı vantilatör var, en düşük modda fazla üflüyor, yatarken çarpar direk üzerine doğru üflerse. Bunu alıp yatak odasına taksam en düşük modu nasıl acaba, hafif hafif üflesin istiyorum cereyan yapar gibi olsun çok esip çarpsın istemiyorum. İşime yarar mı?
evet sabit olması lazımSabit duy mu olması gerekiyor
ayaklı vantilatör kadar değiller ama yatak üstü veya koltuk masaüstü iş görüyorbunlar performans olarak güzel oluyor mu hocam? Birde ses yapıyorlar mı?
ben 6-7 tane aldım kullandım hic fırlatmaya sahit olmadım elimle bile zor cıkarıyorum muhtemelen fabrikasyon hata vardır her kanada aynı ölcüde vida atarsan hem sorunun cözülür hem balans yapmazBen eve 2 tane almıştım bundan değildi ama genel olarak ürün aynıydı, markalar değişiyor önemsiz hepsi Çin malı kumandalarına kadar aynı tasarımsal olarak ufak değişiklikler oluyor modeller arasında
Ses konusunda şahsen ses yoktu güzel serinletiyor ortamı ışığı kumandası vs. güzel
Ama gelelim ki ben ne yaptıysam pervaneleri iyice dibine kadar oturttuysam bile bir gün çat pat sesle uyandım pervaneleri fırlatmış üstünden benim aldığım model
Geri taktım kullanıyordum falan derken yine aradan bir süre geçince pervaneleri fırlattı öyle olunca ikisini de iade etmiştim
Evet çok kullanışlı güzel ürün ama ne bileyim çok güvenli ve sağlıklı bulmuyorum pervanelerin geçme kısmı dümdüz itiyorsun dibine kadar oturuyor kendince böyle ufak kilitliyormuş gibi pervaneleri ama ben çok sağlam bulamadım hepsinin fırlatma potansiyeli var benim gözümde
takılmazBuraya takılır mı bu vantilatör ? Aldım ama bilmiyorumAlıntıyı görüntüle