SebekeSuyu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,114
o kadar hafife almayın hocam benim kart orta segment sayılabilecekken bile 3100 devir 80 derecelere çıkıyorAlınır. 5000 serisinde ısınma sorunu yok.
o kadar hafife almayın hocam benim kart orta segment sayılabilecekken bile 3100 devir 80 derecelere çıkıyorAlınır. 5000 serisinde ısınma sorunu yok.
37k uygun Alınır Ama Testlerini yinede garanti olsun yaptırın siz37 ye buldum.2. El kfg mevcut diyor o yüzden dedim daha uygun bu
Tamamdır hocam teşekkür ederim37k uygun Alınır Ama Testlerini yinede garanti olsun yaptırın siz
Rica ederimTamamdır hocam teşekkür ederim
HOCAM onun farkındayım zaten ısınmıyor kart fan açmıyor demek istedimFurmark 30 dakkikalık furmark isteyin değerlendirellim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeni nesil kartlarda Farklı bi teknoloji var hocam şimdi ismini hatırlayamadım ama 50+ görünce fanları çalıştırmaya başlıyo kart
Ben 5060 ın neden fanlarının dönmediğini sorguluyormuşsun gibi anladım baştaHOCAM onun farkındayım zaten ısınmıyor kart fan açmıyor demek istedim
Rica ederim
Oda İşte phoneix le benzer hocam Belki daha iyi olabilir oda 5-10 derece falan oynar yani Fiyat ferkini vermeye değer mi sen düşün
O yüzden ucunuzu al diyoruz
Test sonuçları iyi hocam
Alınır mı hocam bu kartT
Test sonuçları iyi hocam
Pny 5070 ti hocam buYukarıdaki furmark hangi modelin ? 2200 rpm 75 derece çok bence, benim Phoenix -S Furmark 71 geçmiyor, 1700 rpm
Macun Silikon kalitesini düşünürsek Gayet normal duruyorYukarıdaki furmark hangi modelin ? 2200 rpm 75 derece çok bence, benim Phoenix -S Furmark 71 geçmiyor, 1700 rpm
Oyun testide yaptır hocam 10 dakkika filan Pubg Battleground olabilir Msı afterburner açık ikenAlınır mı hocam bu kart