Samsung S23 Sarj Aleti Önerisi

Reaksiyon skoru
91
Merhaba. S23 kullanıyorum. 2 yil once orijinal adaptör aldım. Geçen sene bozuldu tamire verdim değişim yaptık dediler. Şimdi yine bozuldu. Tekrar garantiye göndermeyi düşünüyorum ama bu tip durumlar icinde 2. Bir sarj aleti lazim. Önerdiğiniz sarj aleti varsa önerilere açığım

Merhaba. S23 kullanıyorum. 2 yil once orijinal adaptör aldım. Geçen sene bozuldu tamire verdim değişim yaptık dediler. Şimdi yine bozuldu. Tekrar garantiye göndermeyi düşünüyorum ama bu tip durumlar icinde 2. Bir sarj aleti lazim. Önerdiğiniz sarj aleti varsa önerilere açığım
Orijinal adaptörler kolay kolay bozulmuyor. Acaba sahte adaptör mü gönderdiler?

Belkin 45W ve Xiaomi nano 33W adaptör telefonunuz ile uyumlu.

W çıkış sana göre değişir ben direk marka önereyim Anker Spigen ve Ugreen

Şarj aleti hem kendi ayarlıyor hemde 2 cihazı aynı anda şarj edebiliyor ordan avantajlı olabilir diye düşündüm
Cihazı bozar ondan dedim max 25 w destekliyorsa 25 w alman lazım yoksa batarya ile şarj soketi zarar görür daha önceden samsung a 50 ben öyle yaktım ordan biliyorum .

Bence fp olarak 25 w adaptör + 60 w kablosu olan bu model alınmalı

Cihazı bozar ondan dedim max 25 w destekliyorsa 25 w alman lazım yoksa batarya ile şarj soketi zarar görür daha önceden samsung a 50 ben öyle yaktım ordan biliyorum.
Hızlı şarj cihazları USB PD, PPS gibi akıllı şarj protokolleri ile çalışır. Telefon 25W destekliyorsa daha fazla güç ile şarj olmaz. 240W adaptör de kullansa zarar vermez.

Bence fp olarak 25 w adaptör + 60 w kablosu olan bu model alınmalı

Gerçekten iyi fiyat.

Hızlı şarj cihazları USB PD, PPS gibi akıllı şarj protokolleri ile çalışır. Telefon 25W destekliyorsa daha fazla güç ile şarj olmaz. 240W adaptör de kullansa zarar vermez.

Gerçekten iyi fiyat.
Valla garantiye gönderdiğimde bana böyle diyip 3 yıl önce 1450 tl mi aldılar kasa batarya şarj soketi değişti yenede tedbiri elden bırakmamak lazım , o günden beri orjinal şarj aleti kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,338
Üyeler
199,341
Son üye
İbrahim1029

Geri