Yardım Cratos 1000w Tekrar Açılmıyor.

fRoxy0

80+
Reaksiyon skoru
141
ErP ready kapatınca çözüldü sandım ama fayda etmemiş arka tuştan kapatıp elektrik tamamen gitmesi gerekiyorki tekrar açılsın yoksa açılmıyor sistem. normal Windows tan kapatıp bidaha açmaya çalışınca açılmıyor 1 saniyelik herşeye güç geliyor ve tekrar kapanıyor ve bidaha açılmıyor.

Boşta kalan kablolar bunlar soldan sağa PCI 4 pin 2 adet molex 4 pin CPU sata 12vhwpr

Ekler

• 35993.webp
    35993.webp
    2 MB · Hit: 22
Yardım edicek yokmu ?

garantiye yolla

erp kapattıktan sonra biosu kaydettin mi?

İçindeki anahtar görevi gören koruma bileşenleri işini yapamıyor gibi servise gönderin.

İçindeki anahtar görevi gören koruma bileşenleri işini yapamıyor gibi servise gönderin.
Röleden bahesdiyorsanız rölenin amacı anahtar görevi görmek değil. NTC'yi bypass etmek. Yani güç kaynağı onsuzda çalışır rahatlıkla. Sadece ufak bir verim düşüşü olur.

psu üzerinden cpu kablosu nun yerini değiştirdim ve tek 8pin 8+8 yerine 2 tane 8 pin kablo ile gpu ya bağladım prizde güç kablosunun yerini değiştirdim şuan düzeldi hangisi işe yaradı bilmiyorum galiba 4 pin cpu.

Röleden bahesdiyorsanız rölenin amacı anahtar görevi görmek değil. NTC'yi bypass etmek. Yani güç kaynağı onsuzda çalışır rahatlıkla. Sadece ufak bir verim düşüşü olur.
Emin değilim mesela pc yi kapatınca güç kaynağından çıt diye bir ses geliyor, elektriği kesiyormuş. Arkadaşın PSU' da bu sistem yeniden devreye girip elektrik akımını başlatmıyor olabilir diye düşündüm. Ya da statik elektrik gibi bir şey oluşuyor ve pc nin açılmasını engelliyor korumak için ama sorun çözülmüş zaten.

Son düzenleme:
Emin değilim mesela pc yi kapatınca güç kaynağından çıt diye bir ses geliyor, elektriği kesiyormuş. Arkadaşın PSU' da bu sistem yeniden devreye girip elektrik akımını başlatmıyor olabilir diye düşündüm. Ya da statik elektrik gibi bir şey oluşuyor ve pc nin açılmasını engelliyor korumak için ama sorun çözülmüş zaten.
Dediğim şey oydu. O elektriği kesmiyor. NTC'yi bypass ediyor dediğim gibi. Yani çalışsada çalışmasada bir sorun olmamalı.

bu değildir bende wake on lan açık ama yine de o çıt sesi geliyor. elektrik kesilse wake on lan çalışmaması lazımdı

Bu sabah yine aynı sorun oldu şaka gibi o tık sesi bende var

Sen onu bir servisine yolla brom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,618
Üyeler
198,806
Son üye
mete731

Geri