- Reaksiyon skoru
- 63
Bu oyunun optimazsyonu daha iyi olabilirdi2K + Cinematic ayarlar + FSR kapalı
Alıntıyı görüntüle
2K+ Ultra ayarlar + FSR Kapalı
Alıntıyı görüntüle
2K+Ultra+FSR Kalite modunda
Alıntıyı görüntüle
kim uyduruyorsa sürücü kullanmayı bilmeyenler kronik diye yafta yapıştırıyor. 9060xt 9070 9070xt hepsini denedim amd tarihinin açık ara en az sorun çıkaran ve fiyatına göre fersah fersah performans veren kartlardır.merhaba konuyu tekrar acmıs gıbı oldum ama yenı aldıgım sıstemımde nvıdanın fazla ucretlerı kartları yerıne amd yı denemek ıstedım acıkcası ınsallah memlun kalırım ama sapphire 9070 xt pulse modelini aldım bunlar genelde herkes kronık dıyor ben cok ınanamadım acıkcası ama sızın bu konu hakkındakı yorumlarınız nedır ?
anladım tesekkurler hocam zaten tam olarak bende o yonde dusunuyordum acıkcasıkim uyduruyorsa sürücü kullanmayı bilmeyenler kronik diye yafta yapıştırıyor. 9060xt 9070 9070xt hepsini denedim amd tarihinin açık ara en az sorun çıkaran ve fiyatına göre fersah fersah performans veren kartlardır.
Kanka bende 3 ya olucak bı sıkıntı yok arada crimson desert crash atıyor o da oyundandiranladım tesekkurler hocam zaten tam olarak bende o yonde dusunuyordum acıkcası
Kim uyduruyor bunları ya gelsin şu benim 9070xt de de bir sorun bulsunmerhaba konuyu tekrar acmıs gıbı oldum ama yenı aldıgım sıstemımde nvıdanın fazla ucretlerı kartları yerıne amd yı denemek ıstedım acıkcası ınsallah memlun kalırım ama sapphire 9070 xt pulse modelini aldım bunlar genelde herkes kronık dıyor ben cok ınanamadım acıkcası ama sızın bu konu hakkındakı yorumlarınız nedır ?