RTX 5070 2k (1440p) Çözünürlükte Sizce Kaç Yıl Rahat Götürür?

Herkese selam,

RTX 5070 almayı düşünüyorum ancak aklımda bir soru var. Sizce RTX 5070, 1440p (2K) çözünürlükte kaç yıl rahat şekilde kullanılabilir?

Benim beklentim, ilk birkaç yıl oyunları ultra ayarlarda, sonrasında ise yüksek ve orta ayarlarda akıcı şekilde oynamak. Ultra ayar takıntım yok, zamanla ayar kısmak benim için sorun değil. Çok rekabetçi oyunlar da oynamıyorum. Ayrıca gelecekte DLSS 4 ve Frame Generation gibi teknolojilerin kartın ömrünü ne kadar uzatacağını da merak ediyorum.

Merak ettiklerim:

• Sizce RTX 5070, 1440p'de bu beklentiyle kaç yıl rahat idare eder?
  • 12 GB VRAM önümüzdeki yıllar için yeterli olur mu?
  • Bugün alacak olsanız yine RTX 5070 mi tercih ederdiniz, yoksa farklı bir ekran kartına mı yönelirdiniz?
Gerçek kullanıcı deneyimleri ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
minimum 2-3 yılı rahat, sonrası yeni gelecek oyunların optimizesine ve grafiğine bağlı, çip krizi devam ederse yeni kartların vramlarındada artışa gidilmez denkmiş gibi kalır, o zaman dahada gider

Herkese selam,

RTX 5070 almayı düşünüyorum ancak aklımda bir soru var. Sizce RTX 5070, 1440p (2K) çözünürlükte kaç yıl rahat şekilde kullanılabilir?

Benim beklentim, ilk birkaç yıl oyunları ultra ayarlarda, sonrasında ise yüksek ve orta ayarlarda akıcı şekilde oynamak. Ultra ayar takıntım yok, zamanla ayar kısmak benim için sorun değil. Çok rekabetçi oyunlar da oynamıyorum. Ayrıca gelecekte DLSS 4 ve Frame Generation gibi teknolojilerin kartın ömrünü ne kadar uzatacağını da merak ediyorum.

Merak ettiklerim:

• Bugün alacak olsanız yine RTX 5070 mi tercih ederdiniz, yoksa farklı bir ekran kartına mı yönelirdiniz?
Gerçek kullanıcı deneyimleri ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Saf performans olarak uzun yıllar rahat rahat götürür ama vram bugün bile sıkıntı çıkartıyor.

Hocam 9070 için indirim bekleyin derim

Hocam bu şekilde bile 5 yıl rahat edersiniz

Vram uzun vadede sıkıntı çıkarabilir

Rdr tarihi geçmiş oyun yeni cıkan oyunlarda fg/mfg oldugu için 100ün altına düşmez kolay kolay.
benim için konfor alanı maalesef. cp2077 falan da oynadım grafikleri hariç çok meh geldi

Herkese selam,

Merak ettiklerim:

12 gb 2k da coğu oyunda ucu ucuna yetiyor

Vram yüzünden ilerde darboğaz atabilir ama texture kalitesini ultrada değilde high da oynarsın bir şey olmaz. 5 sene falan çok güzel fps vermeye devam eder bence. 2k da dlss balance bile kullanabilirsin, belki dlss 5 5-5 ile 2k da performans bile kullanabileceğiz ve ömrü dahada uzayacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,455
Üyeler
199,792
Son üye
wacot

Geri