Arkadaşlar biligisayar yeni aldım ince hesaptan oem paket genel olarak hiç bir sıkıntısı ok düzgünce çalışıyor fakat yeniden başlatamıyorum başlatmaya çalışınca kapanıp görüntü gelmiyor kasadan kapatıp açmam gerekiyor sorun ne olabilir ?
Hocam bende incehesaptan OEM aldim benim de ya monitörün kabloların da sıkıntı var çünkü kabloları biraz oynatınca geliyor ya da kasadaki monitörün HDMI kablosunu takılan HDMI girişinin yamuk olmasından kaynaklıArkadaşlar biligisayar yeni aldım ince hesaptan oem paket genel olarak hiç bir sıkıntısı ok düzgünce çalışıyor fakat yeniden başlatamıyorum başlatmaya çalışınca kapanıp görüntü gelmiyor kasadan kapatıp açmam gerekiyor sorun ne olabilir ?
hocam sendedemi yeniden başlatınca oluyorHocam bende incehesaptan OEM aldim benim de ya monitörün kabloların da sıkıntı var çünkü kabloları biraz oynatınca geliyor ya da kasadaki monitörün HDMI kablosunu takılan HDMI girişinin yamuk olmasından kaynaklı
Kablolara bir bak istersen
Yok bende direkt bilgiyarı açtığımda gelmiyor incehesap dedin diye belki aynı sorunu yaşıyorsan diye dedimhocam sendedemi yeniden başlatınca oluyor
Bende kullanırken sıkıntı yok ama yeniden başlatınca sorun oluyur çözemedim halaYok bende direkt bilgiyarı açtığımda gelmiyor incehesap dedin diye belki aynı sorunu yaşıyorsan diye dedim
İnşaallah çözersin hocam yoksa müşteri hizmetleri ile uğraşmak çok yoruyorBende kullanırken sıkıntı yok ama yeniden başlatınca sorun oluyur çözemedim hala