Kasa Yeniden Başlatınca Monitöre Görüntü Gelmiyor

Yasewxq

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar biligisayar yeni aldım ince hesaptan oem paket genel olarak hiç bir sıkıntısı ok düzgünce çalışıyor fakat yeniden başlatamıyorum başlatmaya çalışınca kapanıp görüntü gelmiyor kasadan kapatıp açmam gerekiyor sorun ne olabilir ?

Arkadaşlar biligisayar yeni aldım ince hesaptan oem paket genel olarak hiç bir sıkıntısı ok düzgünce çalışıyor fakat yeniden başlatamıyorum başlatmaya çalışınca kapanıp görüntü gelmiyor kasadan kapatıp açmam gerekiyor sorun ne olabilir ?
Hocam bende incehesaptan OEM aldim benim de ya monitörün kabloların da sıkıntı var çünkü kabloları biraz oynatınca geliyor ya da kasadaki monitörün HDMI kablosunu takılan HDMI girişinin yamuk olmasından kaynaklı
Kablolara bir bak istersen

Hocam bende incehesaptan OEM aldim benim de ya monitörün kabloların da sıkıntı var çünkü kabloları biraz oynatınca geliyor ya da kasadaki monitörün HDMI kablosunu takılan HDMI girişinin yamuk olmasından kaynaklı
Kablolara bir bak istersen
hocam sendedemi yeniden başlatınca oluyor

benimde böyle bi sorunum vardı nasıl düzeldi unuttum kendi kendine miydi yoksa bişimi yaptım inan unuttum hocam.benimde yeni idi sistemim ozaman.ama bazen oluyordu sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,832
Üyeler
199,446
Son üye
SefaTuna

Geri