Işlemcimi Yakmak İstiyorum

pop it

80+
Reaksiyon skoru
1
işlemcimi yakmak istiyorum ama pc kendini korumaya alıp kapatıyo YAKMAM LAZIM YARDIM EDİN...

Yakmak derken 😅

Merak ediyorum sadece, neden yakmak istiyorsun ?

yeni pc aldım ztn knk
Reis sanki biraz yalandan hava yapıyormuşsun gibi algıladım yeni aldığın bir sistemi yakman için hiç bir sebep yok eskide olsa gerek yok hatta çok ta yakmak istiyorsan ver ateşe yak bu kadar basit.

Reis sanki biraz yalandan hava yapıyormuşsun gibi algıladım yeni aldığın bir sistemi yakman için hiç bir sebep yok eskide olsa gerek yok hatta çok ta yakmak istiyorsan ver ateşe yak bu kadar basit.
eski sistemi diyor kral

İşlemciyi yakıp annene babana yeni pc aldırma hedefin varsa yapma işe yaramıyor

Onu düşünen kimse zaten evlatlıktan reddedilmelik kadar kötü bişey. Gitsin çalışsın parasını biriktirsin annesinden babasından biraz maddi destek alsın bitti gitti. Bu devirde okumak zaten işe yaramıyor. Anne babanın kul hakkına girmekten farkı yok. Affıda yok. Allah korusun gerçekten. Allah neyle gelirseniz gelin ama karşıma kul hakkıyla gelmeyin diyor sonuç olarak

Bu arada bu işlemciler her türlü envai çeşit korumalara sahip. Program kapatır, mavi ekran verir, bilgisayarı yeniden başlatır, ghzi kısar vs.. bile isteye donanım yana yana çalıştıramaz. Fabrikasyon hatalı donanımlarda olur bu (asrock anakartların 9800x3dleri yakması gibi mesela)

Çok rezil bi şey değilse ihtiyaç sahibi birine ver boşver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri