Bilgisayarım Açılmıyor ve Ne Olduğunu Bilmiyorum

walony

80+
Reaksiyon skoru
2
Bilgisayarımda power tuşuna bastığımda anlık elektrik gelip gitti. Daha sonra psu fişini çekip güç tuşuna 30 saniye basıp 5dk bekledikten sonra fişi takıp tekrar çalıştırdığımda psu tarafından bir kıvılcım gördüm ve yanık kokusu aldım. Hemen psu içini açıp baktım ama yanık göremedim henüz yeni psu alamadım alınca denicem sorun onda mk acaba tosla başka bir şeyde mi?

psuda gibi sorun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

akım korumalı priz kullanın yeni psu aldiğinizda bide psu markasini iyi secin

Hocam helios E1 500

Ekler

• image-1782947298062.webp
    image-1782947298062.webp
    541.3 KB · Hit: 22
Bilgisayarımda power tuşuna bastığımda anlık elektrik gelip gitti. Daha sonra psu fişini çekip güç tuşuna 30 saniye basıp 5dk bekledikten sonra fişi takıp tekrar çalıştırdığımda psu tarafından bir kıvılcım gördüm ve yanık kokusu aldım. Hemen psu içini açıp baktım ama yanık göremedim henüz yeni psu alamadım alınca denicem sorun onda mk acaba tosla başka bir şeyde mi?
anakarttan manuel dene çalışmazsa psu mefta olmuş.

psuda gibi sorun

akım korumalı priz kullanın yeni psu aldiğinizda bide psu markasini iyi secin

MSI MAG A550BN 550 W almayı düşünüyorum

anakarttan manuel dene çalışmazsa psu mefta olmuş.
Hiç denemek istemedim daha çok zarar veririm diye psu değiştiricem direkt sistemim ryzen 7 7700 rtx 4060 8gb 1tb m2ssd

MSI MAG A550BN 550 W Power Supply almayı düşünüyorum yeterli olur mu?

Hiç denemek istemedim daha çok zarar veririm diye psu değiştiricem direkt sistemim ryzen 7 7700 rtx 4060 8gb 1tb m2ssd

butce ne

Kısa devre yapan parça varsa kontrol edebilirsiniz, bir ihtimal yanlış bağlamış olabilirsiniz. Bir de ek olarak güç kaynağı güvenilir gelmedi.

Yeterli olur idefix’ten alırsan 2025 TL’ye gelir türktelekom koduyla

Geri