hocam bence ilk attığınız hala daha mantıklı vram olarak bu birçok oyunda bi iki seneye darboğaz yaşicak parçaların markalarına bakmadım ama diğer sistemden çok farklı gibi durmuyor. bence biraz daha beklemekten zarar gelmez bende indirim beklemeyi düşünüyorum ama 16gb vramın altına bu fiyatlarda inmeyin bence 59 a 5070 li sistem gördüğümü hatırlıyorum bugün dahaAlıntıyı görüntüle
Böyle bir sistem buldum bir de sizce üstteki gamegaraj mı bu mu ?
hocam diğerinin de özelliştirilemiyor olması çok kötü psu ve soğutması bayağı kötü ama 8gb vram etkeni de önemli çok kararsızım.hocam bence ilk attığınız hala daha mantıklı vram olarak bu birçok oyunda bi iki seneye darboğaz yaşicak parçaların markalarına bakmadım ama diğer sistemden çok farklı gibi durmuyor. bence biraz daha beklemekten zarar gelmez bende indirim beklemeyi düşünüyorum ama 16gb vramın altına bu fiyatlarda inmeyin bence 59 a 5070 li sistem gördüğümü hatırlıyorum bugün daha
Hocam 650 w power supply nedir be saçmalıkAlıntıyı görüntüle
Böyle bir sistem buldum bir de sizce üstteki gamegaraj mı bu mu ?
Hocam adam oyun oynayacağım diyor sence x3d işlemci ile 9700x kıyaslanabilir mı
Okumadan veya dinlemeden konuşmak bizim millete fena moda olmaya başladı7800x3d tekli veya çoklu işlemci gücünde asla 9700x’le denk değil gerisinde kalıyor bunu da 105w modunda yaptığını zaten yazmıştım. Türkçe ve yabancı içerikli videolarda da gözüküyor, özellikle bir bölümünü değil her anını uzun uzun izleyebilirsin. Kendim kullanıyorum ve güzel işlemci ancak fabrikasyon olarak aşırı sınırlandırılmış geliyor asla kendi sınırlanının üstüne potansiyeli olmasına rağmen çıkmıyor ve buna müdahele edemiyorsunuz. Diğer yandan 9700x bunu rahatlıkla yapabiliyor fazla fazla enerji tüketerek.
Kurban olduğum bende diyorum ki adamın zaten bütçesi kısıtlı alamıyorsa 9700x te alabilir çok bir farkları yok alabilecek parası varsa zaten alsın.Hocam benim attığım sistemi toplayın işte 24 GB ram+7800x3d yi nereden bulacaksınız
Hocam 7800x3d+arc b580=7500f+5060 ti şunu anlayın hocam arc b580 5060 ile 5060ti'ın arasında performans sergiliyor 5060 ti ile arasındaki farkı ise x3d işlemci kapatıyor
Tek tek toplamak her türlü daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 650 w power supply nedir be saçmalık
Hocam min 750 w 80+ bronze alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam adam oyun oynayacağım diyor sence x3d işlemci ile 9700x kıyaslanabilir mı
tabii ki 7800x3d daha iyi
hocam max 55k bütçeKurban olduğum bende diyorum ki adamın zaten bütçesi kısıtlı alamıyorsa 9700x te alabilir çok bir farkları yok alabilecek parası varsa zaten alsın.
@S1th dostum ilk atmış olduğun sistem güzel veya 9060xt versiyonu da var zaten linkte ikisinide alabilirsin. Güç kaynağı kafanda soru işareti oluyorsa youtubeden aç incelemelerine bak veya arkadaşın paylaştığını gibi sistem de alabilirsin. Çok güç kaynağından korkun varsa bir tane de akım korumalı priz al tak geç gerçekten bazı konulara gereksiz fazla kafa yoruyorsunuz içine sinmiyorsa çiz sistemin üstünü başka bak veya biz de yardımcı olalım. Tam bütçen nedir?
www.n11.com
Dediğiniz gibi kampanya falan kovalarım veya konunun başında attığım sistemi alırım artık hocam. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için sağolun.Cyber - RX9060XT
AMD Ryzen 5 7500F ve PowerColor RX 9060 XT 16GB ekran kartlı OEM paket; 16GB DDR5 RAM, 1TB NVMe SSD ve 650W 80+ Bronze kasa ile 1080p/1440p oyunlarda yüksek FPS, hızlı yükleme ve stabil performans sunar.www.gamegaraj.com
Cyber - RTX5060Ti
AMD Ryzen 5 7500F ve Palit RTX 5060 Ti 16GB ekran kartlı OEM paket; 16GB DDR5 RAM, 1TB NVMe SSD ve 750W 80+ Bronze kasa ile yüksek FPS, hızlı yükleme ve stabil oyun performansı sunar.www.gamegaraj.com
n11
n11'de. modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve uygun fiyatları n11'de seni bekliyor!www.n11.com
Gibi seçeneklerin var daha da bakılsa belki bir kaç tane daha seçenek bulunur ama bir farkları olmaz. Bir de cuma gecesi gaming gecesindeki fırsatlara bak onlar da tatmin etmezse işlemci anakart gibi parçaları ikinci elden daha ucuza alıp kendimiz de sistem yapabiliriz. Ama bu fiyatlara 5060ti ve 9060xt’nin 16gb versiyonları çok fazla kalmadı haberin olsun kampanyayla geliyorlar sadece.