Öneri Şu Zamanda R5 5600 Sıfır Alınır mı

Omeraslan93

80+ Silver
Reaksiyon skoru
852
Bütçe
6000
Am5 alın demeyin beyler ddr5 e param yetmez. 6k ya alınır mı? Yada am4 başka hangi işlemci sıfır alınır? İkinci eli 4.5 dan satıyorlar ve 4kya veren bile yok

hangi şehirde yaşıyorsun 2. ellere bak bi işlemci kötü değil hali hazırda kullanıyorum hala iş görüyor fazlasıyla 5500 den geçmek senin için büyük veli nimet olucaktır

Am5 alın demeyin beyler ddr5 e param yetmez. 6k ya alınır mı? Yada am4 başka hangi işlemci sıfır alınır? İkinci eli 4.5 dan satıyorlar ve 4kya veren bile yok
Bence fiyatına değmez hocam yani benim şu an aktif kullandığım sistemde 5600 var performansı yavaştan tükenmeye başladı çoğu oyunda ya yetersiz kalıyor ya da tatmin edici fpsye ulaşamıyorum

hangi şehirde yaşıyorsun 2. ellere bak bi işlemci kötü değil hali hazırda kullanıyorum hala iş görüyor fazlasıyla 5500 den geçmek senin için büyük veli nimet olucaktır
Bandırmada satan yok get ile satanlar sıfır fiyata satıyor sarı sitede

Giriş seviyesi AM5 sistemin 50k maliyetle satıldığı şu günlerde son upgrade için alınır.2. El için öncelik 4.5 K bandı olmalıdır.Sıfır alınacaksa daha geçtiğimiz cuma gaming gecesinde 5.399 TL fiyatlara verildi o civarda sıfır alınabilir.

Son düzenleme:
Bence fiyatına değmez hocam yani benim şu an aktif kullandığım sistemde 5600 var performansı yavaştan tükenmeye başladı çoğu oyunda ya yetersiz kalıyor ya da tatmin edici fpsye ulaşamıyorum
Küçük oyun oynuyorum m2 tarzı.Oyunlarımı genelde ps5 proda oynarım hafif bi pcle4.0 güçlendirmek için almak istemiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Giriş seviyesi AM5 sistemin 50k maliyetle satıldığı şu günlerde son upgrade için alınır.2. El için öncelik 4.5 K bandı olmalıdır.Sıfır alınacaksa resimde daha geçtiğimiz cuma gaming gecesinde 5.399 TL fiyatlara verildi o civarda sıfır alınabilir.
Ve ben ikinci eldende korkuyorum ilk aldığım amd işlemcisi yanmıştı sıfırdı garantisi olmasa elimde kalacaktı. İkinci ele 4.5 vereceğime 2 yıl garantili kullanırım kafasındayım şu an 4k satan bile yok acayip uçmuş fiyatları

daha bir kaç ay önce 3500’e satışa sunuluyordu, ne ara 6k oldu. 6k’ya kesinlikle alınmaz bu işlemci, önermiyorum. 3k’nın aşağısına zaten ikinci el bulmadığın takdirde kesinlikle alma. Bu işlemcinin max edeceği para 4k benim gözümde, o da sıfır olur ise. 1.5 sene önce 6k’ya ben 5700x3d aldim sıfır, fiyatın saçmalığına bak.

şuan hem sıfırda hem ikinci elde 5600 5700x3d 5800x3d alınmaz. saçma sapan şişik piyasası var uzak dur derim. gerekirse 5600ün alternatifi olan 12400f h610 kombinasyonuna bak, nadirde olsa en azından ara sıra 3500e düşebiliyor ikinci elde.

şuan hem sıfırda hem ikinci elde 5600 5700x3d 5800x3d alınmaz. saçma sapan şişik piyasası var uzak dur derim. gerekirse 5600ün alternatifi olan 12400f h610 kombinasyonuna bak, nadirde olsa en azından ara sıra 3500e düşebiliyor ikinci elde.
Performans olarak aynı mı 5600 ile

oyundan oyuna değişiyor biri bir oyunda önde çıkıyor diğeri başka oyunda. youtube'da baya kıyası var izle fps değerlerinin göreceksin zaten
Yakınsa performansı seçenek olarak seçebilirim r5 5600 pahalı satılıyor ikinci eli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,274
Üyeler
199,328
Son üye
borathez

Geri