Powerbank ve Kulaklık Önerisi

Mbgider

80+
Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar öncelikle şöyle söyliyim. Şırnakta hudutta görev yapıcam bu 10 ay süreçte.
kulaklık
Güzel bir kulaklık arıyorum telefonum s25 ultra. Aklımda samsung buds 4 pro var fakat o kadar yükselmek istemiyorum fakat başka seçenek bulamazsam onu alıcam
Powerbank
Görev yaptığım yerde kış aylarında ikmal problemleri olabileceğinden yüksek mah powerbank bakıyorum fakat bildiğim ve tecrübe ettiğim bir marka yok aradığım önemli kriterlerden biri minumum 30.000 mh olması
Yada fiyat ucuzdur 2 tane 20.000 de alabilirim kaliteliyse
Toplam bütçem 10 bin şuanlık artabilir

Arkadaşlar öncelikle şöyle söyliyim. Şırnakta hudutta görev yapıcam bu 10 ay süreçte.
kulaklık
Güzel bir kulaklık arıyorum telefonum s25 ultra. Aklımda samsung buds 4 pro var fakat o kadar yükselmek istemiyorum fakat başka seçenek bulamazsam onu alıcam
Powerbank
Görev yaptığım yerde kış aylarında ikmal problemleri olabileceğinden yüksek mah powerbank bakıyorum fakat bildiğim ve tecrübe ettiğim bir marka yok aradığım önemli kriterlerden biri minumum 30.000 mh olması
powerbank de spigen tavsiye ederim

20.000 mah - 1399TL

Kulaklık olarakta samsungdan bir model alın hocam

Üzmez dimi hocam bu
Bir ara kampanyalar vardı herkes almıştı spigen memnundu geçmişteki konulara bakabilirsin istersen bende Anker var eğer olmasaydı spigen alırdım ama Ankerde güzel Ugreende

kulaklık
Powerbank
Ben kendim xiaomi powerbank kullanıyorum, genel olarak üzmüyor. Bilindik markaların hiçbirisinin üzeceğini sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://ty.gl/v42uka3idafk8 hocam xiaomi markasındaki powerlar hakkında bilginiz varmı?
Bunu dün indirimle 899 a satıyorlardı.

https://ty.gl/v42uka3idafk8 hocam xiaomi markasındaki powerlar hakkında bilginiz varmı?
üzmez güzel ama çakmaları çok dikkat edin 100-200 daha koyun resmi satıcılardan alın kafanız rahat olur

birde almadan önce tarihlerine bakın eski olmasın kapasitesi düşer

üzmez güzel ama çakmaları çok dikkat edin 100-200 daha koyun resmi satıcılardan alın kafanız rahat olur

birde almadan önce tarihlerine bakın eski olmasın kapasitesi düşer
Xiaomi resmi satıcısı diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,608
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni