Steam 50$'a Kadar Oyun Önerisi

Reaksiyon skoru
15
Merhaba dostlar, askerden geleli birkaç gün oluyor şansıma yaz indirimi de mevcutmuş. Bu yaz indiriminden bana keyiflice ve uzun vakit geçirebileceğim, açık dünya, hikayeli veya simülasyon tarzına oyunlar önerirseniz sevinirim.

baldurs gate 3. 1000 saat oynanır sonsuza kadar da oynanabilir

50$ parayı cebine koy torrent olan 3 oyun önereyim
1-)baldur gate 3 bayıldım tam bir şaheser
2-)black myth wukong
3-)The wicther 3

Ben suan dying light 2 oynuyorum. Hikayeyi bitirmeye yakinim ama yan gorev yapiyorum zombi kesiyorum. Dying light the beast de aldim 2 bitince gececem.

Merhaba dostlar, askerden geleli birkaç gün oluyor şansıma yaz indirimi de mevcutmuş. Bu yaz indiriminden bana keyiflice ve uzun vakit geçirebileceğim, açık dünya, hikayeli veya simülasyon tarzına oyunlar önerirseniz sevinirim.
Stalker 2, last of us 1 ve 2

Hocam bugün almıştım bir saat sonra iade ettim, tekrardan bakacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun ciddi anlamda sarıyor mu hocam, herkesin zevki rengi farklıdır ancak yine de bir sorayım?
ilgin yoksa tarıma çiftçiliğe sarmaz. Arkada engin nurşani açıp bolbol tarla sürüyorum

Hocam bugün almıştım bir saat sonra iade ettim, tekrardan bakacağım.

Oyun ciddi anlamda sarıyor mu hocam, herkesin zevki rengi farklıdır ancak yine de bir sorayım?
inanılmaz bi oyun bence bg3. rdr 2 , witcher 3 ve bg 3 al oynamadıysan. ben sinematik oyunları seviyorum o yüzden bunlar en sevdiklerim. müzikleri de çok güzel. bu 3'ünü hala oynarım. bunları alıp para artarsa gow 2018'e de bakabilirsin. onun da hikayesi ve oynanışı güzel ama bi kere oynadıktan sonra bi daha sarmadı beni.

inanılmaz bi oyun bence bg3. rdr 2 , witcher 3 ve bg 3 al oynamadıysan. ben sinematik oyunları seviyorum o yüzden bunlar en sevdiklerim. müzikleri de çok güzel. bu 3'ünü hala oynarım. bunları alıp para artarsa gow 2018'e de bakabilirsin. onun da hikayesi ve oynanışı güzel ama bi kere oynadıktan sonra bi daha sarmadı beni.
Bg'yi üstten açı kamerası olduğundan biraz ön yargılı yaklaşıyordum bir daha bakacağım hocam.

ilgin yoksa tarıma çiftçiliğe sarmaz. Arkada engin nurşani açıp bolbol tarla sürüyorum
İlgim geçici hocam ondan dolayı kendimi bildiğimden iade ettim, bir anda bir başlarım bir daha bırakmadan soluksuz oynarım ancak şuan alsam bile oynamam. Belli bir süreden sonra tek başına da Farming özelinde sıkılmaya başlıyorsun, yapacak bir şeyin kalmıyor maalesef. Yoksa ETS'de 1000+ saati devirmiş kişiyim, çeşitli simülasyon oyunlarına da sahibim.

Ben suan dying light 2 oynuyorum. Hikayeyi bitirmeye yakinim ama yan gorev yapiyorum zombi kesiyorum. Dying light the beast de aldim 2 bitince gececem.
Nasıldır, biraz oyun hakkında yorum yapabilir misin?

Bg'yi üstten açı kamerası olduğundan biraz ön yargılı yaklaşıyordum bir daha bakacağım hocam.
ben bg 3'ü ilk çıktığında denedim. 2024'te bi daha denedim. sonra bu senenin başında deneyip act 1'i biraz ilerletip bi daha bıraktım. sonrasında biraz rehber inceledim ve dnd mekanizmasını az çok anlamaya başladım. şimdi dışarı çıktığımda bile eve gidip başına oturasım geliyor. 4 kişiye kadar oynanabiliyor bir de. dnd bilmiyorsan başlarda biraz zorlanabilirsin ama sakın bırakma alışınca bırakılmıyor. bir de 17000 sonu var sanırım oyunun seçtiğin her şey oyuna etki ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,390
Üyeler
199,349
Son üye
hasynfpsx

Geri