b4tumr3is 80+ Katılım 6 Temmuz 2026 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 9 Pazartesi, 22:18 #1 Esenlikler arkadaşlar, bu yaz güzel animeler izlemeyi planlıyorum hangi animeleri önerirsiniz, AniList hesabıma bakarak önerirseniz sevinirim AniList anilist.co
Esenlikler arkadaşlar, bu yaz güzel animeler izlemeyi planlıyorum hangi animeleri önerirsiniz, AniList hesabıma bakarak önerirseniz sevinirim AniList anilist.co
-Mehmet- 80+ Platinum Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 11,640 Reaksiyon skoru 6,451 Dün, 01:27 #2 b4tumr3is yazmış: Esenlikler arkadaşlar, bu yaz güzel animeler izlemeyi planlıyorum hangi animeleri önerirsiniz, AniList hesabıma bakarak önerirseniz sevinirim AniList anilist.co Devamı için tıklayın... AniList anilist.co
b4tumr3is yazmış: Esenlikler arkadaşlar, bu yaz güzel animeler izlemeyi planlıyorum hangi animeleri önerirsiniz, AniList hesabıma bakarak önerirseniz sevinirim AniList anilist.co Devamı için tıklayın... AniList anilist.co
HouSH 80+ Gold Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 6,472 Reaksiyon skoru 2,661 Dün, 07:16 #3 listemi atayım. yüksek puan verdiklerime göz at. konusu ilgini çekerse izle . HouSh's Anime List - MyAnimeList.net myanimelist.net
listemi atayım. yüksek puan verdiklerime göz at. konusu ilgini çekerse izle . HouSh's Anime List - MyAnimeList.net myanimelist.net