Yardım Sahibindenden Alışveriş Yapıcam ama...

mert8888_

80+
Reaksiyon skoru
39
2. El sistem topluyorum anakart ve işlemciyi uygun fiyata çözdüm ama arkdaş alıp iade edip boş gönderme gibi şeyler olursa diye risk almak istemiyor ikimizinden şehirlerinde tanıdığımız yok anca ödemeyi ilk alırsam yaparız diyor bunun başka bir yolu yokmudur

Maalesef , güven verebilecek şeyleri sormayı dene nerede çalıştığı isim soyisim tel no vb anca ona dayanarak yapabilirsin . Ben mesela havale sonrası aldım daha yeni adam iş yerini söyledi facebook grubunda yöneticiymiş onu söyledi telefon numarası var güvendim attım bir sıkıntı olmadı.

Hocam güven önemli bende 2 3 kere bu şekilde dolandırıldım oara atacaksan açıklamaya ne aldığını vs detaylı yaz gondermezse en azından şikayet edersin konuştuğun mesajları da kayıtlı tut

Alacağın ürünün miktarı dolandırıldığın zaman seni perişan edecekse yani sistem toplamanı erteleyecekse riske atma biraz fazla ver elden al. 300₺ için adam dolandırıyorlar bu paraya bişey yapmaz diye düşünme

vazgec bu sevdadan yeni bir dolandırıldım konusuna henüz hazır değiliz forumda son zamanlarda baya ilginc olaylar yaşandı zaten :D

Denk gelmek lazım bilemezsin kim ne, ben de çok satış yaptım havale ile parayı gönderdiler ürünü gönderdim

2. El sistem topluyorum anakart ve işlemciyi uygun fiyata çözdüm ama arkdaş alıp iade edip boş gönderme gibi şeyler olursa diye risk almak istemiyor ikimizinden şehirlerinde tanıdığımız yok anca ödemeyi ilk alırsam yaparız diyor bunun başka bir yolu yokmudur
dolandırılma riskin çok yüksek param güvende falan yoksa bulaşma hiç 200 tl için adam dolandıranlar var baksan bi döner parası ama onlar öyle düşünmüyor. ha illa ki güvenilir olan satıcılar da vardır ama bilemiyor işte insan mümkünse 200 300 fazla ver elden al parçaları.

İnsanlar parayı kolay kazanmıyor, belki zar zor biriktirdi veya işe girdi ceremesini çekti bunları dusunupte hala dolandıran Varsa ruhu ölmüştür

İnsanlar parayı kolay kazanmıyor, belki zar zor biriktirdi veya işe girdi ceremesini çekti bunları dusunupte hala dolandıran Varsa ruhu ölmüştür
Hay ağzına sağlık. Piyasada pislik satıcılar olduğu gibi kralın öz evladı satıcılar da var. Ben sistem dizmeye başladığımda sanayide çalışıyordum gittim ilk parça olarak anakart aldım satıcıyla baya konuştuk ilk parçam olacak dedim bu parça ile sistem dizmeye başlayacağım dedim. Ürünü aldım geldi sıfır gibi anakart elim yanlışlıkla kaydı pini eğdim sonrasında bilgisayarcıya götürdüm yaptık vs satıcıya söyledim kardeşim bana attığın paranın yarısını ibanına geri göndereyim falan dedi. İlk parçan hevesin gitmesin canın sıkılmasın falan dedi. Ben kabul etmedim tabi. Uzun lafın kısası piyasada helal süt emmiş satıcılar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,348
Üyeler
198,746
Son üye
Trakyalı Mühendis

Geri