Vivo X300 Ultra 120 Bin'den Satışa Çıktı!🔥🔥🔥

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,682
Vivo x100u kullanmış biri olarak ultra serilerinin kameraları inanılmaz mükemmel.
Ultra serileri normalde Çin özel olduğu için Türkçe bile olmazdı. Türkiye'de zaten satılmıyordu.
Ama vivo x300'de durum değişmiş ultra serisi satışa çıkıyor. Hem de kamera kiti ile 🔥🔥.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Tahminen ne kadar olur.

Telefon alacağım hala kararsız kaldım aw.

1- 17 pro max
2- S26 ultra
3- Red magic 11 pro
4- şimdi ise bu baya yükseltti bana

170K diyorum, abartıyorsun diyenler olacak ama 150K altı olması mümkün değil, rez. alın.

Bi çılgınlık yapıp kiti promosyon olarak verirlerse yok satar :D

Vivo adına saçma bir karar. 150-160k fiyattan 5-6 falan satacak herhalde.

Bu serinin en iyi cihazı bence X90 Pro Plus'tı (kırmızı deri) ondan sonra beni hiç sarmadı.

Son düzenleme:
Tasarımı aşırı berbat geliyor bana özellik olarak istediği kadar iyi olsun gidipte o kadar para verip almam şahsen.

sürpriz olabilir. bence elde baya bir ürün kaldı. 120k gibi bir fiyattan giriş yapabilir.

Alman lensi kullanan her telefonun kamerası iyi oluyor adamlar yapıyor bu işi ya.

120k'dan kitsiz hâli
139k'dan 200m kitli hâli
144k'dan 400mm kitli hâli
158k'dan 200 ve 400mm kitli hâli satışa çıktı.

Tahminen ne kadar olur.

Telefon alacağım hala kararsız kaldım aw.

1- 17 pro max
2- S26 ultra
3- Red magic 11 pro
4- şimdi ise bu baya yükseltti bana

işte gerçek kral

170K diyorum, abartıyorsun diyenler olacak ama 150K altı olması mümkün değil, rez. alın.

Bi çılgınlık yapıp kiti promosyon olarak verirlerse yok satar :D

Vivo adına saçma bir karar. 150-160k fiyattan 5-6 falan satacak herhalde.

Bu serinin en iyi cihazı bence X90 Pro Plus'tı (kırmızı deri) ondan sonra beni hiç sarmadı.

Tasarımı aşırı berbat geliyor bana özellik olarak istediği kadar iyi olsun gidipte o kadar para verip almam şahsen.

sürpriz olabilir. bence elde baya bir ürün kaldı. 120k gibi bir fiyattan giriş yapabilir.

Alman lensi kullanan her telefonun kamerası iyi oluyor adamlar yapıyor bu işi ya.

120k'dan kitsiz hâli
139k'dan 200m kitli hâli
144k'dan 400mm kitli hâli
158k'dan 200 ve 400mm kitli hâli satışa çıktı.

yanında murat bozdamı geliyo bu fiyatlar ne, herkes kendini apple sanmaya başlamış, artık apple ucuz kalıyo, android dünyasında kimse samsungtan pahalı satmayı boşuna düşünmesin bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,213
Üyeler
199,310
Son üye
John_Simit

Geri