🔥İndirim Klasse Rgb Mouse Pad 80x30 Cm, 4 Mm Kalınlık 399tl

Klasse modeller çok hızlı deforme olabiliyor özellikle Klasse Pro modeller çok hızlı sararabiliyor veya deforme olabiliyor. Görselliği sevenler tercih edebilir fiyatı fena değil.

Boykot Klasse, hocam. Bizim 1 TL'ye aldığımız mouse ve mouse padleri göndermedi. Bazılarına gitmiş ama böyle şey olur mu?

Klasse modeller çok hızlı deforme olabiliyor özellikle Klasse Pro modeller çok hızlı sararabiliyor veya deforme olabiliyor. Görselliği sevenler tercih edebilir fiyatı fena değil.
Ben siyah pro modelini uzun yıllardır kullanıyorum, kendimden kaynaklı olmayan bir yıpranma yok. Baskılılar farklı o baskı kalitesi muhabbeti falan hiç baskılı olanı kullanmadığımdan bilemeyeceğim.

Bunda iade oluyor mu alıp denesem iade kabul oranı nedir sizce
İade etme niyetiyle alıp, deneyip iade etmek doğru değil. İade etmeme niyetiyle alıyorum, ama beğenmezsem iade ederim diyorsanız onda bir problem yok. Geldiğinde 30dk denersiniz beğenmezseniz iade edersiniz yeterki tekrar satılabilir şekilde gönderin, sorun olmaz klasse kötü bir firma değil. Hem vicdan olarakta rahat olursunuz.

İade etme niyetiyle alıp, deneyip iade etmek doğru değil. İade etmeme niyetiyle alıyorum, ama beğenmezsem iade ederim diyorsanız onda bir problem yok. Geldiğinde 30dk denersiniz beğenmezseniz iade edersiniz yeterki tekrar satılabilir şekilde gönderin, sorun olmaz klasse kötü bir firma değil. Hem vicdan olarakta rahat olursunuz.
Mouse pad bu ya kötü niyet bu artık ürün denemek için satın almak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,447
Üyeler
198,975
Son üye
Berkant07

Geri