Bütçe 12000
1.
2.
3.
Bu üçünden hangisini önerirsiniz
1.
2.
3.
Bu üçünden hangisini önerirsiniz
Yani hem hikayeli oyun bemde rekabetçi oyunları içinNe amaçla kullanacaksınız? Attıklarınızın arasından H27E6 kronik IPS glow sorunlu bir model.
AOC modelinin parlaklığı çok iyi kontrastı ortalama ama renk gamutu ölçümü bulunmuyor.
Philips modeli iyidiir ama ondada Coil whine ve IPS glow şikayetleri var.
Ne amaçla kullanacağınızı monitörden beklentinizi söylerseniz farklı öneriler yapılabilir.
Aocu yapıştırYani hem hikayeli oyun bemde rekabetçi oyunları için
Asus rog strix xg27acs al geçNe amaçla kullanacaksınız? Attıklarınızın arasından H27E6 kronik IPS glow sorunlu bir model.
AOC modelinin parlaklığı çok iyi kontrastı ortalama ama renk gamutu ölçümü bulunmuyor.
Ne amaçla kullanacağınızı monitörden beklentinizi söylerseniz farklı öneriler yapılabilir.
Yani hem hikayeli oyun bemde rekabetçi oyunları için
İps glow her ips panelde var ondan kurtulmak isteniyorsa oled alınmalıNe amaçla kullanacaksınız? Attıklarınızın arasından H27E6 kronik IPS glow sorunlu bir model.
İps glow her ips panelde var ondan kurtulmak isteniyorsa oled alınmalı
Hocam aşrı derece ıps glow olmadığı sürece benlik sıkıntı yok siyahlar bana o kadarda önemli değil sadece oyun oynarken renkler iyi olsun ölü piksel kronik olmasın bide gosting olmamasını istiyorum o yüzden kafama aoc daha çok yattıBu bütçede ips glow görmene gerek yok, hızlı edge lit va alabilirsin.
![]()
AOC Q27G42XNE Monitör
AOC Q27G42XNE Monitör [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Rehber: Işık sızması ile IPS glow nasıl anlaşılır?
LCD ekranlar görüntüyü verebilmek için LED arka aydınlatma kullanırlar, üretim hatası sebebiyle (panelin tam oturmaması, montaj hatası vs) ışık sızması meydana gelir. Işık sızması ekranın kenarlarında genelde beyaz bir ışık sızıntısı olarak ortaya çıkar. IPS glow ile sık sık karıştırılır. IPS...www.technopat.net
Bu bütçelerde aoc q27g42xne veya bütçene bağlı samsung s27bg65 modeli de iyi.
İncelemeleri ve satışa gelmelerini bekleyebilirim dersen panelleri hızlı fiyatlarıda makul olursa msi 274cqpdf x32 veya 275cqdf x24 modelleri.
![]()
KTC H27E6 vs Gigabyte M27Q2 QD ICE
Başlıkta da belirttiğim üzere bu iki monitör arasında kaldım. Aradaki fiyat farkı zaten kayda değer bir fark değil. Hem CS2, League Of Legends gibi rekabetçi oyunlar hem de hikayeli oyunlar oynamaktayım. Aradaki hz farkı ve görüntü kalitesi farkı konusunda çok kararsız kaldım. Gigabyte M27Q2 QD...www.technopat.net
Kontrastin renklere etkisi çok büyükHocam aşrı derece ıps glow olmadığı sürece benlik sıkıntı yok siyahlar bana o kadarda önemli değil sadece oyun oynarken renkler iyi olsun ölü piksel kronik olmasın bide gosting olmamasını istiyorum o yüzden kafama aoc daha çok yattı
Hocam aşrı derece ıps glow olmadığı sürece benlik sıkıntı yok siyahlar bana o kadarda önemli değil sadece oyun oynarken renkler iyi olsun ölü piksel kronik olmasın bide gosting olmamasını istiyorum o yüzden kafama aoc daha çok yattı
Daha iyi zaten doğru olanı yapmışsınAsus Vg27aq5a almıştım cw ve ips glow rahatsız ettiği için iade etmiştim. aoc q27g42xne aldım bugün. Asus’a göre daha iyi geldi özellikle siyahlarda.
Valla kafa varsa gitti ya kaç gündür bir tane monitör alıcam çok kararsız kaldımKontrastin renklere etkisi çok büyük