Xdrive Vs Hawk Hangisi

zazaserce

80+
Reaksiyon skoru
10
Bütçe
15000
Arkadaşlar bütçe 15 16 k ya kadar problem değil.
Haftasonu Xdrive mağazasına gittim baktım Anka modelini beğendim omuzlarım kenarlara değmiyor rahat hissettiriyor.
Ama Hawk diyenlerde var sizce hangisi ?

Xdrive :

Hawk :

veya
Fab v4 serisi

V4 ü direk ele. Diğer alternatiflerde bana pahalı geldi. Daha fp bir ürün bakmıyorsun sanırım.

V4 ü direk ele. Diğer alternatiflerde bana pahalı geldi. Daha fp bir ürün bakmıyorsun sanırım.
Yahni 1 kere alıp 3-5 sene götürsün 3 5k dan kaçmak istemiyorum fırtına modeline falanda oturdum tuğlaya oturur gibiydi

Arkadaşlar bütçe 15 16 k ya kadar problem değil.
Haftasonu Xdrive mağazasına gittim baktım Anka modelini beğendim omuzlarım kenarlara değmiyor rahat hissettiriyor.
Ama Hawk diyenlerde var sizce hangisi ?

Xdrive :

Hawk :

veya
Fab v4 serisi
Fab v4 ve serisinden uzak dur beş para etmez bir koltuk konfor sıfır bel yastığı boyun yastığı beş para etmez future arkadaşta var denedim yine yastıkları vs iyi yumuşak fıtık etmıyor bel yastığı araya kaçma sorunu gıcırtı takırtı sesi yok

Yorumun için çok teşekkürler kardeşim. Karar verdim direk gidip oturdupum xdrive ankayı alacağım amazonda 11k yüzyüze biraz pazarlık yaparım kargo olmadan 10k ya kapatır alırım hiç maceraya gerek yok.

xdrive markasını seçerim sebebi şu 2019'da aldığım xdrive marka koltuğu kullanıyorum 7 sene bitti taş gibi. oturma yerinde ve kolçaklarda deforme oldu ufak tefek kullanıma bağlı ama 3 sene daha götürür en az beni. dikişleri sağlam profili sağlam vs. vs. geçen 7 yıl içerisinde marka kalitesini bozduysa bilemem tabi.

Benimde oneriye ihtiyacim var bunlar is gorur mu v4 den nefret ediyorum gotum basim fitik oldu

xdrive markasını seçerim sebebi şu 2019'da aldığım xdrive marka koltuğu kullanıyorum 7 sene bitti taş gibi. oturma yerinde ve kolçaklarda deforme oldu ufak tefek kullanıma bağlı ama 3 sene daha götürür en az beni. dikişleri sağlam profili sağlam vs. vs. geçen 7 yıl içerisinde marka kalitesini bozduysa bilemem tabi.
bozmamış xdrive iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimde oneriye ihtiyacim var bunlar is gorur mu v4 den nefret ediyorum gotum basim fitik oldu
fileli istersen xd1007 de güzel, ben odam sıcak olduğu için fileli aldım eski koltuğa kıyasla saatlerce otursam bile kalktığımda sanki oturmamışım gibi hissettiriyor
xd1007 eksisi bel desteği pek ayarlanabilir ama daha ayarlanabilir olanlar ya trde yok ya da aşırı aşırı pahalı
bir de oturma yeri yayılacak kadar değil, üstünde bağdaş falan kuramazsın
normal kumaş istersen anka falan bakabilirsin

Son düzenleme:
bozmamış xdrive iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fileli istersen xd1007 de güzel, ben odam sıcak olduğu için fileli aldım eski koltuğa kıyasla saatlerce otursam bile kalktığımda sanki oturmamışım gibi hissettiriyor
xd1007 eksisi bel desteği pek ayarlanabilir ama daha ayarlanabilir olanlar ya trde yok ya da aşırı aşırı pahalı
bir de oturma yeri yayılacak kadar değil, üstünde bağdaş falan kuramazsın
normal kumaş istersen anka falan bakabilirsin
Ne fiyatini Hakeem suan ne alinir

Zio veya exvegaya bakabilirsiniz bunların iskeleti daha etli

Bu iki seçenek arasında xDrive diyorum. Bende eski nesil 15'li var ve herhangi bir şikayetim yok. Sadece 4 yılda bu sırt sabitleme vidaları gevşedi (aşırı değil ben dik oturmaya çok takıyorum) ama yandaki kapakları açıp sıktım tekrar. Ek olarak ayrı ayrı yedek parça desteği sunmaları da gayet güzel. Alacağın Anka modeli de geniş bir model, rahat edersin diye düşünüyorum. Benimki eski nesil ve daha sert duran bir model olsa bile yastıkları gayet rahat hissettiriyor.

İkisini de şuan kullanıyorum. Xdrive daha rahat, Future`ın süngeri sert. Future` ın oturma alanı daha geniş, 4D kolçak var, XDrive` da 3D. Mekanizma olarak ikisi de iyi. XDrive`ın yeni Poliamid ayaklarını yüksek yapmışlar XDrive` da daha yukarıda sın, Future` da ise daha yere yakın. İkisi de alınabilir, üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,390
Üyeler
199,349
Son üye
hasynfpsx

Geri