Ajazz Aj159 Pro Alınır mı

Hocam ben zamanında temudan almıştım. 1-1.5 yıl kadar kullandım. Çok nadir kesintileri oluyordu. Ama onun dışında güzel mouse yani. Birde yukarıda arkadaş yazmış arada cift tıklamaları oluyor :/
arada oluyorsa bu sıkıntı olmaz ama bu sürekliyse sıkıntı arada dediğiniz ne kadar

arada oluyorsa bu sıkıntı olmaz ama bu sürekliyse sıkıntı arada dediğiniz ne kadar
Benim modelde şarjın bitmesine doğru ufak ufak oluyordu (Oda gayet normal geliyordu :) ) Onun dışında pek bir sorun görmedim. Genel olarak alanlar dongle bağlantısından sorun yaşadığını söylüyorlardı bana öyle bir şey denk gelmedi

kablo ile de şaej oluyodur heralde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben ne satarsınız diye sormamıştım bu mouse bu fiyata alınır mı dedim
Kablo deyince aklıma geldi, galiba kablo bağlantı kısmında da sorunları vardı. Dediğim gibi biraz araştın, ben Ajazz fareleri hakkında iyi şeyler pek duymadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Aigo GM80 PRO da alınabilir. Ajazz ile aynı risk geliyor bana, Aigo PSU, sıvı soğutma, kasa vb. genel üretim yapan Çin markası.

Ajazz apex kullanıyorum, pro da kullandım ve tavsiye etmiyorum alma.

kablo işe şarj oluyor mu
Evet kablo ile şarj ediyorum mecburen. Daha aldıktan sonra 5-6. kullanmamda temassızlık başladı. Sağ sol yapıyordum bir şekil şarj alıyordu artık hiç almıyor. Ucuza aldığım için dert etmedim ama 1500 falan verilmez şahsen.

Evet kablo ile şarj ediyorum mecburen. Daha aldıktan sonra 5-6. kullanmamda temassızlık başladı. Sağ sol yapıyordum bir şekil şarj alıyordu artık hiç almıyor. Ucuza aldığım için dert etmedim ama 1500 falan verilmez şahsen.
kabloyla oluyorsa cok da sıkıntı yok ua

Atk A9 öneririm bütçeyi yükseltebiliyorsan Atk a9 plusda alabilirsin sensörü 3950 oldu çok daha iyi

toz alıyor aslında. kürdan ve bezle temizleyince düzeliyor. şarj girişini kötü tasarlamışlar çukur şeklinde, kir pislik doluyor içine
Yok hocam o durum benimde aklıma geldi belki tozdandır diye. Ama ilk aldığım dönem bile faul vermeye başlamıştı şuan komple bozuldu durduğu yerde. Kronik direk.

Ben en son 10-12 saate düşen şarj sürelerinden sonra kenara kaldırdım. Şarj dışında sorun yaşamadım. 18 ay kullanmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,031
Üyeler
199,270
Son üye
MuratCvk

Geri