neyalansoyliyim
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
2K IPS olarak gamebooster şu modeli de var 1000 lira daha uygun acaba hangisi daha mantıklı olur?
280hz var bi tane o paralaraktcnin 4000 5000tl ye 1080p 300hz monitörü oluyo mu var mi hic
Gördüğüm kadarıyla da sadece bu satıcı satıyor. Bir tane sipariş verdim, inşallah iadelerden biri denk gelmezBu satıcıdan 3 kere bu monitörden aldım 1 tanesinde ekran çizik ölü pikselli çıktı diğer ikisinde sadece ölü piksel çıktı ama iade konusunda hiç sorun yaşamadım biraz şans işi sanirim
İnşallah hocam şans işi dediğim gibi. Ama iade konusunda sıkıntı yaşamadım hiç direkt aldılar kutuyu da her seferinde düzgünce açtım kapattım. Rast gelsinGördüğüm kadarıyla da sadece bu satıcı satıyor. Bir tane sipariş verdim, inşallah iadelerden biri denk gelmez![]()
atabilirmisin280hz var bi tane o paralara
Sendeki biraz daha iyi@Tayfunns hocam imzamdaki monitör mü iyidir bu mu? 180hz 200hz farkı pek önemli değil rust oynuyorum. panel olarak, renk olarak, ghosting olarak hangisi daha iyidir
srgb %99 yazdığı için acaba alternatif modeller daha mı iyi başka modelleri de mi denesem diyorum, onun dışında memnunumSendeki biraz daha iyi
O coverage değeri ve %100 ü geçemez zaten. Srgb hacmi %140 ve asıl bakman gereken DCI-P3 değeri. Ki o da ktc den yüksek. Basitçe srgb artık eskide kaldı daha dar bir renk uzayı DCI-P3 daha fazla ve daha canlı renkler gösterebiliyor. Ama DCI-P3 renk uzayını kullanmak için HDR kullanman gerekir sdr içerikler srgb ile sınırlıdır. Eğer SDR içeriği yani srgb destekli içeriği DCI-P3 moduna alırsan renkler aşırı doygun olur. Ama çoğu kişi bunu umursamıyor hatta gözüne daha güzel geliyor. Bu yüzden boş ver.srgb %99 yazdığı için acaba alternatif modeller daha mı iyi başka modelleri de mi denesem diyorum, onun dışında memnunum
GAMEBOOSTER ÖNERMİYORLAR SANIRIM PANELİ ÇOK KÖTÜ2K IPS olarak gamebooster şu modeli de var 1000 lira daha uygun acaba hangisi daha mantıklı olur?