Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçmeliyim

pato

80+
Reaksiyon skoru
52
Gıbırnet ilk başlarda güzeldi ama son aylarda bilerekmi yapıyolar bilmiyorum akşam olunca belli bir saatte internet gidiyo.Son günlerde de internet var gözüküyo ama hiçbirşey açılmıyo. Bilerek hız düşürdüklerini düşünüyorum. Fiyatıda 580 den 780 olmuş. Millenicom a geçilirmi. 699tl .

Gıbırnet ilk başlarda güzeldi ama son aylarda bilerekmi yapıyolar bilmiyorum akşam olunca belli bir saatte internet gidiyo.Son günlerde de internet var gözüküyo ama hiçbirşey açılmıyo. Bilerek hız düşürdüklerini düşünüyorum. Fiyatıda 580 den 780 olmuş. Millenicom a geçilirmi. 699tl .
Turknet kullanıyorum memnunum fakat memnun olmayan belli bir kesim de var tabi. Eğer düşünürsen kod verebilirim 1 ay ücretsiz faydalanıyorsun.

ben millenicom öneriririm türknetten daha iyiydi benim için

• Beğen
Reaksiyonlar: pato
Türknet zam ile aylık 950 lira oldu. Şu an için netspeed ilk 3 aya güzel fiyat veriyor, ondan sonrasına ben de millenicom düşünüyorum

• Beğen
Türknette anlık çok yavaşlama yaşıyorum bu aralar + zamda cabası. Millenicom düşünüyorum bende Türk Telekomda fiyatlar uçuk :/

dsmart türk telekom vodafone superonline turkcell hepsi bos 500mpbs altında oldukca turknet 1000mpbs 10 numara

teknosanet/telkotürk 1.5 senedir kullanıyorum 1kere kesinti yaşadım pingleride gayet iyi

1783599083251.webp

• Beğen
Geri