Android Samsung S25 Ultra Alacağım İnternetten Alınır mı?

Ticari kartı olan bir tanıdık olsa gerçekten benim de şuan çok işime yarardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

72.000 güzel fiyat 75.000 diğer seçenekler. Satıcı da hepsiburada çok iyi bu şuan aklıma yattı direk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

512gb Hepsiburada 72 000e varmış hocam ne dersin. 75.000 normal de. 8.000TL fark çok gelmişti gözüme 256 ile 512 için ama şuan 4000TL fark var Hepsiburada satıcılı
Alınır, Amazon’da da aynı fiyat.

Kesinlikle internetten al. Mediamarkttan aldığım telefonun titanyum çerçevesi lekeli fabrikasyon kusurlu geldi. 14 gün koşulsuz iade hakkımla iade ettim amazon indirimlerinde 512 gb olanını 69999 TL'ye aldım. Mağazadan alsaydım iade edemezdim. Telefon gelince çerçevesine vs iyi bak.

Ben hepsiburada'dan s21 fe almıştım sorun olmadı, adımıza faturalı gönderiyorlar zaten yani gönül rahatlıgıyla alabilirsin.

Şurdan alabilirsin
n11'den Samsung Galaxy S25 Ultra 12 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

alinir dayi niye alinmasin hatta teknoloji marketlerinden Alınır mı? diye sormak lazim artik internetten alisveris yapmak daha makul daha ucuza alabiliyorsun

Arkadaşın attığı 512gb hepsiburada linki mantıklı, ordan alın.
Aldım 512gb olanı hatta nasıl oldu anlamadım eve geldi bile. Dün akşam 10da sipariş verdiğim ürün nasıl sabah 10.30 da teslim edildi anlamadım. İşten çıktım eve gidip kontrol edeceğim

Kutuyu açtım ama daha cihazı açmadım işten geldim uyuyup akşam bakacağım. Cihazın gerçekten sıfır olup olmadığını anlamak için gerekli adımlar nelerdir yüzde yüz emin olmak istiyorum.

Geri