❌İndirim Bitti! Samsung 65s90f OLED Tv 95394tl 🔥🔥🔥

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,916
QD Oled panelli üst seviye denebilecek bir TV.

Başlığa normal fiyatı yazdım ama üründe ek kampanya da var detaylarına Samsung sitesinden bakarsınız (almayı düşünenler yine oradan dikkatlice okusun sadece dediğime göre almasın) sadece TV alımında S Wallet hesabına 10K iade veriyor ve eğer aynı faturada şuan fiyatı 6399TL olan B450F gibi kampanyaya dahil bir Soundbar da alırsanız iade 20K ya çıkıyor. Kabaca TV ve Soundbar 80K ya geliyor kampanya iadesi ile. TCL C6K almamış olsam direkt alırdım bayadır takip ediyorum bunları fiyat çok güzel.

Son düzenleme:
QD Oled panelli üst seviye denebilecek bir TV.

Başlığa normal fiyatı yazdım ama üründe ek kampanya da var detaylarına Samsung sitesinden bakarsınız sadece TV alımında S Wallet hesabına 10K iade veriyor ve eğer aynı faturada şuan fiyatı 6399TL olan B450F gibi kampanyaya dahil bir Soundbar da alırsanız iade 20K ya çıkıyor. TCL C6K almamış olsam direkt alırdım bayadır takip ediyorum bunları fiyat çok güzel.
9539 diye okudum.
Üzülerek gidiyorum...

Gibide ersoyun restorantta dayak yediği sahnede dayak yeme sebebi aklıma geldi :D

Gecen ay 86 idi ve yine ayni kampanyalar vardi piyasayi takip edin. Öyle konu açın

geçen ayla bugünü kıyaslamak çok mantıklı değil ülkede en ufak şeyin fiyatı inanılmaz kısa sürede muazzam derecede değişebiliyor
Televizyonda kiyaslayabilirsiniz. Surekli yuzde 10 15 20 indirimler geliyor. 3 aydir tv takip ediyorum. 65c8l alacağım galiba s90f yerine

Gecen ay 86 idi ve yine ayni kampanyalar vardi piyasayi takip edin. Öyle konu açın
Mayıstan beri TV alacağım için piyasa takip etmeye çalışıyorum öyle bir fiyat hiç görmedim belki kaçırmışımdır görsem direkt alırdım. Geçen sene gördüm sanırım en son o fiyatları.

Bu S90 serisi ile LG deki C serisinin paneli aynıydı sanırım, bunda mat kaplama var odası bol ışık alana uygun. S95 ise LG G serisinin rakibi ama kendi paneli. Yanlış bilgi veriyorsam düzeltin. Mat ile benim aram iyi değil bende C var LG. Mat isteyen için Samsung tek opsiyon haricen S90 yada C hangisi ucu, düşerse ona yapışın. Ayrıca B5 - B6 oled serileri de üzmez sizi çok çok iyi televizyonlar. TCL'de de C7 ve üstü sağlam oled e aşırı yakın siyahlar alırsınız Oled yanma korkunuz varsa.

alevv fırsat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,669
Üyeler
199,009
Son üye
berk3r

Geri