Ps5 mi Yoksa Ps5 Pro Mu Almalıyım

ege3535

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba, iyi forumlar.

Önümüzdeki aylarda yurt dışına çıkacağım. GTA 6 için oradan bir PlayStation almayı düşünüyorum. Ancak PS5 mi yoksa PS5 Pro mu almalıyım, bu konuda kararsızım. Ayrıca dijital sürüm mü yoksa diskli (CD'li) sürüm mü daha mantıklı olur, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Bir de yurt dışından getirirken gümrükte herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

düz ps5 al aradaki fiyat farkına değeceğini sanmam bende slim var 1.5 senedir kullanıyorum sıkıldım satıcam artık ps5 proya boşuna masraf etme bence bir süre sonra sıkıyor

PS5 PRO'da AMD'nin FSR'sine benzeyen PSSR özelliği var ve Frame Gen özelliği geleceği söyleniyor. Paran yetiyorsa PRO al.

Merhaba, iyi forumlar.

Önümüzdeki aylarda yurt dışına çıkacağım. GTA 6 için oradan bir PlayStation almayı düşünüyorum. Ancak PS5 mi yoksa PS5 Pro mu almalıyım, bu konuda kararsızım. Ayrıca dijital sürüm mü yoksa diskli (CD'li) sürüm mü daha mantıklı olur, sizce hangisini tercih etmeliyim?

Bir de yurt dışından getirirken gümrükte herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.
gümrükten kutu kapalı şekilde sorun oluyordu sanırsam veya 1 adet getirdiğin sürece kapalı kutuda olsa sorun olmuyordu onu daha iyi bilenler yazar da

ben olsam en iyi deneyim için ps5 pro alırdım sonrasında gelen volverine ve god of war laufey oynar ufaktan satardım

Pro Sabit 60fps deneyimi muhabbeti bulunuyordu Gta 6 için. akan ve mükemmel deneyim istiyosanız ps5 pro mantıklı olacaktır. ama sadece Gta 6 oynamak için PS5 alıcaksanız düz versiyonunu alın. aktif olarak kullanmayı planlıyosanız pro her oyunda daha akıcı bi deneyim yaratır. Dijital alırsanız istediğiniz kadar internetten yükler silersiniz. CD alırsanız muhafaza etmeniz gerekir bozulursa hepsi çöp olur.

Pro Sabit 60fps deneyimi muhabbeti bulunuyordu Gta 6 için. akan ve mükemmel deneyim istiyosanız ps5 pro mantıklı olacaktır. ama sadece Gta 6 oynamak için PS5 alıcaksanız düz versiyonunu alın. aktif olarak kullanmayı planlıyosanız pro her oyunda daha akıcı bi deneyim yaratır. Dijital alırsanız istediğiniz kadar internetten yükler silersiniz. CD alırsanız muhafaza etmeniz gerekir bozulursa hepsi çöp olur.

Ne alaka kardeşim düz 5 canavar gibi oynatır GTA 6'yı.

Uzun dönem kafam rahat olsun dersen pro mantıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,721
Üyeler
199,211
Son üye
huseyin1358

Geri