En Ucuz F/P Manyetik Klavye

kratos_

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
1550
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir fun 60 max (https://www.gaming.gen.tr/urun/6607...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/) modelini kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım aksine gayet memnunum hala tepki süresi 0.01 gibi kablosuzda gecikme yok rgbsiz şarzı oyun oynarken günü çıkarıyor. Yağlanması gerekmesine rağmen sesi güzel ve rahatsız edici değil ama tek sorunu klavyenin arkasında masada sabit kalmasını sağlayan yapışkanlar sıcaktan çıktı artık kısaca gayet memnunum şuan fiyatı 2600tlden başlıyor bulabildiğim kadarıyla
arkadaşımda bir manyetik klavye arıyor bütçeside çok yok 2000tl civarında daha düşük olursa dahada iyi olur diyor ama iyide olsun istiyor onun için birkaç model buldum ama kullanmadığım için bilgim yok bu fiyat aralığında bütçesini sonuna kadar zorlayıp fun 60 promu almalı yoksa aşağıda bıraktığım alternatif klavyeler iyi mi?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0G511W1H7?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1

bu klavyeleri kullanan yada başka önerisi alternatifi olanlar yardımcı olursa sevinirim

XRades ve Dareu eleyin. Dareu EK75 RT kullandım, biraz yazılım sorunları vardı. Burada ben Aula tercih ederdim. Wraith ikinci el, o yüzden orada tercih size kalmış.

Eğer %75 uygunsa Havit KB904L sıfırı da alınabilir. Biraz sesli ama kendim uzun süredir kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.

XRades ve Dareu eleyin. Dareu EK75 RT kullandım, biraz yazılım sorunları vardı. Burada ben Aula tercih ederdim. Wraith ikinci el, o yüzden orada tercih size kalmış.

Eğer %75 uygunsa Havit KB904L sıfırı da alınabilir. Biraz sesli ama kendim uzun süredir kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.
aldırdım fun60 bütçesini ayarladı bence en iyisini yaptı ben dahil 6 arkadaşım kullanıyoruz sorunsuz diğerlerinden az daha pahalı ama hakkını veriyor bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,939
Üyeler
199,251
Son üye
corvaht

Geri