Kertmeyen_Kele
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 488
MERHABALAR. LGS AÇIKLANDI VE İSTANBULDA PUANIMIN YETTİĞİ LİSE ARIYORUM. NERELERİ YAZMAMI ÖNERİRSİNİZ/ÖNERMEZSİNİZ ACABA MERAK ETTİM
İstanbulHangi il düşünüyorsun
Kadıköyhangi ilcedesin
İlçe demek istemiştim klavye düzeltmiş pardonİstanbul
Kadıköy Anadolu Lisesi. Sana tavsiyem kaliteli ve eğitim oranı yüksek . mesleki anadolu lisesi tercih etMERHABALAR. LGS AÇIKLANDI VE İSTANBULDA PUANIMIN YETTİĞİ LİSE ARIYORUM. NERELERİ YAZMAMI ÖNERİRSİNİZ/ÖNERMEZSİNİZ ACABA MERAK ETTİM
Hocam o 58 obp ile alıyor bütün eğitim hayatımın içine etmem lazımKadıköy Anadolu Lisesi. Sana tavsiyem kaliteli ve eğitim oranı yüksek . mesleki anadolu lisesi tercih et![]()
Sizin dediğiniz kadıköy anadolu mu yoksa kadıköy meslek mi eğer kadıköy anadolu ise 485 ile alıyor kadıköy meslek lisesi ise 58 obp ile alıyorKadıköy Anadolu Lisesi. Sana tavsiyem kaliteli ve eğitim oranı yüksek . mesleki anadolu lisesi tercih et![]()
Kadıköy anadolu. Sana diğer tavsiye etigim şey ise. kaliteli bir Mesleki anadolu lisesi ne git derim. İmkanın varsa Adem Ceylan Final Teknik anadolu lisesi ne git ben orada okudum bittirdim çok iyi okulduHocam o 58 obp ile alıyor bütün eğitim hayatımın içine etmem lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizin dediğiniz kadıköy anadolu mu yoksa kadıköy meslek mi eğer kadıköy anadolu ise 485 ile alıyor kadıköy meslek lisesi ise 58 obp ile alıyor
Abi gözünü sevim kocaelide o liseKadıköy anadolu. Sana diğer tavsiye etigim şey ise. kaliteli bir Mesleki anadolu lisesi ne git derim. İmkanın varsa Adem Ceylan Final Teknik anadolu lisesi ne git ben orada okudum bittirdim çok iyi okuldu
Gidebileceğim en kaliteli meslek lisesi itünün meslek lisesiAbi gözünü sevim kocaelide o lise![]()
Tercihini zaten sen belirlemişsin kendi kararlarını ver. İTÜ lisesin de arkadaşlarım okumuştu ama ortama Oyak uydurmak lazım sen de zeki adamsın sorun yaşamasın büyük ihtimalleAbi gözünü sevim kocaelide o lise
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gidebileceğim en kaliteli meslek lisesi itünün meslek lisesi
Sağ ol abimTercihini zaten sen belirlemişsin kendi kararlarını ver. İTÜ lisesin de arkadaşlarım okumuştu ama ortama Oyak uydurmak lazım sen de zeki adamsın sorun yaşamasın büyük ihtimalle
Arkadaşların memnun mu bu arada abiTercihini zaten sen belirlemişsin kendi kararlarını ver. İTÜ lisesin de arkadaşlarım okumuştu ama ortama Oyak uydurmak lazım sen de zeki adamsın sorun yaşamasın büyük ihtimalle