435 Puan 4.6 Yüzdelikle İstanbulda Hangi Liseleri Tercih Listeme Ekleyebilirim

Kertmeyen_Kele

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
488
MERHABALAR. LGS AÇIKLANDI VE İSTANBULDA PUANIMIN YETTİĞİ LİSE ARIYORUM. NERELERİ YAZMAMI ÖNERİRSİNİZ/ÖNERMEZSİNİZ ACABA MERAK ETTİM

Hangi il düşünüyorsun

Kadıköy Anadolu Lisesi. Sana tavsiyem kaliteli ve eğitim oranı yüksek . mesleki anadolu lisesi tercih et :)
Hocam o 58 obp ile alıyor bütün eğitim hayatımın içine etmem lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kadıköy Anadolu Lisesi. Sana tavsiyem kaliteli ve eğitim oranı yüksek . mesleki anadolu lisesi tercih et :)
Sizin dediğiniz kadıköy anadolu mu yoksa kadıköy meslek mi eğer kadıköy anadolu ise 485 ile alıyor kadıköy meslek lisesi ise 58 obp ile alıyor

Hocam o 58 obp ile alıyor bütün eğitim hayatımın içine etmem lazım

Sizin dediğiniz kadıköy anadolu mu yoksa kadıköy meslek mi eğer kadıköy anadolu ise 485 ile alıyor kadıköy meslek lisesi ise 58 obp ile alıyor
Kadıköy anadolu. Sana diğer tavsiye etigim şey ise. kaliteli bir Mesleki anadolu lisesi ne git derim. İmkanın varsa Adem Ceylan Final Teknik anadolu lisesi ne git ben orada okudum bittirdim çok iyi okuldu

Kadıköy anadolu. Sana diğer tavsiye etigim şey ise. kaliteli bir Mesleki anadolu lisesi ne git derim. İmkanın varsa Adem Ceylan Final Teknik anadolu lisesi ne git ben orada okudum bittirdim çok iyi okuldu
Abi gözünü sevim kocaelide o lise :(

Gidebileceğim en kaliteli meslek lisesi itünün meslek lisesi

Gidebileceğim en kaliteli meslek lisesi itünün meslek lisesi
Tercihini zaten sen belirlemişsin kendi kararlarını ver. İTÜ lisesin de arkadaşlarım okumuştu ama ortama Oyak uydurmak lazım sen de zeki adamsın sorun yaşamasın büyük ihtimalle

Tercihini zaten sen belirlemişsin kendi kararlarını ver. İTÜ lisesin de arkadaşlarım okumuştu ama ortama Oyak uydurmak lazım sen de zeki adamsın sorun yaşamasın büyük ihtimalle
Sağ ol abim

Arkadaşların memnun mu bu arada abi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,604
Üyeler
198,998
Son üye
AslanAslanmus

Geri