❌İndirim Bitti! Segotep Fz6 Pro CPU Soğutucu 1299tl

Yani, kuponu kullanacağınız başka bir eksiğiniz yoksa indirim bittikten sonra almanız daha mantıklı. Ben de aynı hayal kırıklığını yaşadım, üstüne 1 gün sonra NZXT Kraken Elite 280 RGB RL-KR28E-B1'i 2800 liradan denk getirince onda kullandım, işime yaradı bir nevi kuponu kullandırtmaması. :)
Hayırlı olsun daha iyi olmuş güle güle kullan.
Bende onu düşündümde kasama uyup uymayacağından emin olamadım o yüzden almadım.
benim tüm sistemi yaktı yoksa iyi soğutucu ...
kule tipi nasıl sistemi yakmış olabilir çok merak ettim

Ben geçen hafta MU TH6 aldım tipi çok hoşuma gitmişti. Kasa desteği 155mm kule boyutu 157mm 2mm ile kaçırmak çok zoruma gidiyor 😂 Acaba açıp denesem uymazsa iade alırlar mı ki

Hesabında 2 tane mesaj var zaten, 1i bu diğeri yaktı diye konu açmış profilinden okuyabilirsiniz
Baktım hıcam şimdi ama pek mantıklı gelmedi bana daha doğrusu bir fan soketinin sisteme kısa devre yaptırdığını ilk gördüm tabi arkadaş soğutucunun yaptığından eminse yorumda da bulundum 6 temmuz da açmış pek aktif değil ama bakalım geri yazacak mı .

13600kf de bunu kullanıyorum sistem boşta 30-35 derece civarlarında oyunlarda ise 60-65 derecelerde falan takılıyor. Stress testlerinde işlemci tabi şaha kalktığı için 82-83 dereceleri görüyor.

başkan valla yalan borcum yok tam olarak 3 anakartta aynı sistem bileşenleri ve soğutucuyu test ettik 3 undede soğutucu çalışmadı ve anakartları patates etti en sonunda soğutucuyu değitirdim şuan bir sıkıntı yok amazondan aldığım için iade işlemide hızlı oldu ama test yapılan bilgisayarcının 2 anakartınıda patlattı sonuç olarak .

13600kf de bunu kullanıyorum sistem boşta 30-35 derece civarlarında oyunlarda ise 60-65 derecelerde falan takılıyor. Stress testlerinde işlemci tabi şaha kalktığı için 82-83 dereceleri görüyor.
Kaç watt çekiyor hocam? Bende 240mm ile kullanıyorum 200W'larda 85 üstünü görüyor.

Fiyat farkına değmez tabii ki, neredeyse 2 katı. Sıvı soğutucu olunca radyatör, pompa kalitesi vb. kaliteli olanı aramak mantıklı olabilir ama neticede metal ızgara plakalar ikisinin de ana unsurları. Fan farkından biraz daha sessiz olur ya da stres testinde 2-3 derece daha iyi sonuç verir ama o fiyat farkına değmez, alın geçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,790
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri