🔥İndirim Asus Rog Ryujin Iıı 240 ARGB OLED Lcd 240mm Beyaz İşlemci Soğutucu - 4434 TL

Oyuncu arkadaşlar için güzel fırsattı alanlar güzel günlerde güzel oyunlarda bol fps ile kullansın :D

Ben orijinal fanları 1 2 gün kullandım sonra değiştirdim. Ondan dolayı sesini tam bilmiyorum ama RPM'leri bayağı yüksek. Pompayı %70'in üstüne çıkarmadığını sürece duymuyorsunuz ama üstüne çıkarırsanız dehşet ses yapıyor. Asetek pompaların genel sorunu bu malesef.
o zaman bu fiyata da pek gideri yok sanirim ha .. 1.4kya 240mm 38mm radyatorlu Alphacool T38 almistim 9800x3d yukteyken kasayi havalandiracak bir gun bekliyorum :) ama sicak odada ve OCCT yuk testinde 77° de tutuyor (pompa full devir 3300rpm, fanlarsa pwm kontrollu)

Yemişler olsaydı alır idim

Bedava olmuş fiyat. 1 yıl önce keşke 11.000'den almasaydım...
1.5 Ay önce 7500'e aldım :) Amazon yorumumu zamanında yayınlamadığı için Asus kampanyasından cashback'te alamadım. Bu fiyata bedavadan biraz pahalı.

1.5 sene önce Ryzenler için bakarken en iyi 240'lar Artic Liquid Freezer 3 ve buydu. 5800X için eski kasamda Arctic'i almıştım. Yeni kasa ve 7800X3D'ye geçince Arctic kasaya sığmadığından(radyatörün kalınlığı ile ram çakışması yüzünden Lian Li A3'e sığmadı). Ryujin 3 240 MM alıp geçtim. Fanları son hızda biraz gürültülü, ancak oyun oynarken fanların rahatsızlığını hiç hissetmedim. Pompa için ise biraz ses var ama rahatsız edici diyemem. VRM fanı ise son hızda ne oluyor diyorsunuz rahatsız edici bir gürültüsü var.

F/P olarak tercih edilebilecek en net modellerdendi. Hele şuanki fiyatı ile en iyi seçenek diyebililirim. Alanlara hayırlı olsun

Ekler

Geri