🔥İndirim Asus Rog Strıx Xg27ucg 27" Dual Monitör - 17650 TL

4k almakta ki mantık zaten güzel görüntü almak, sırf 4k için o parayı ips bir monitöre basmak saçma 2k oled monitörler var o paraya 4k ips monitöre göre 2k oled monitör çok daha mantıklı görünüş ve oyun zevki açısından ve 17 bine 2k oled monitörler var piyasada
Oled alınca arşa çıkmıyorsun ki yanma sorunu da keza 20k'ya alacağın oled yeni nesi olmuyor. Kaliteli ips paneller almak daha mantıklı

kronik sorun var diyolar burda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyattan emin olamadım

Gamepower Kaze Dual 27 ile farkı nedir ikiside aynı özellikleri nerdeyse sanırım asus markadan dolayı pahalı

Son iki yılda Gigabyte monitör konusunda fena gaza bastı. Hem düzgün paneller hem de düzgün yazılımlar sunabiliyor ve fiyatlar da genelde diğer markalara nazaran uygun oluyor.

Tahminime göre dual monitörlerin panelleri birbirine çok yakın oluyor. Mesela bende koorui g2741l bir monitör var, açıları pek iyi değil. Gigabyte olan modellerin de açıları aynıymış, muhtemelen aynı üreticiden çıkan paneller.

Garanti biterse o zaman kadar he THH olumlu sonuç çıkarsa hemen hallolormu 6ay sonra
garantisine isterse bir hafta kalsın tüketiciye başvuru yaptığın zaman bakıyıorlar bir telefon için başvuru yapmıştım 1 ay vardı garanti bitmesine 6 ayda sonuçlandı.

"ROG" ismini illaki istiyorum diyenler için güzel fiyat. Ama markadan bağımsız bakınca o kadar da iyi değil.

ASUS 27'' XG27ACMES ROG STRIX 0.3Ms 255Hz IPS QHD 14k iken 17k'ya bunun 4K modelini alabilmek iyi değil mi? Bunu bile eleştirenler ne düşünüyor teknik analizle anlatabilir mi? Her şeyi OLED ile kıyaslamayı bırakalım lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,614
Üyeler
199,194
Son üye
sercankaradipS

Geri