Sistemi Ne Kadara Satmalıyım

Reaksiyon skoru
7
Pcden anlamıyorum acelem yok bu sistemi kaç liraya satabilirim ?

Her parçanın kutusu elimde var.

İşlemci : AMD Ryzen 9 5900X

Anakart: ASUS TUF Gaming B550M-E

Ekran Kartı (GPU): Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Eagle OC 8GB

Bellek (RAM): XPG Spectrix D41 DDR4 RGB 32 GB (4x8GB) 3000MHz

İşlemci Soğutucu: Rampage Iceblade C5 120mm ARGB Sıvı Soğutma

Depolama (SSD): 1 TB ADATA Legend 800 NVMe M.2 SSD

Güç Kaynağı (PSU): Cooler Master MWE 750 Bronze V2 (750W 80+ Bronze sertifikalı)

Kasa: Technopc Quantum Gaming Yanı Camlı Oyuncu Kasası

30k falan eder maksimum ama muhtemelen 27-28k lara falan anca satılır.
sahibinden üzerinden fiyatlara tek tek bakabilirsin ama şöyle bir sorun var örneğin 3060ti normalde 11k edecek olsa bile muadili olan 6650xt 8gb ın fiyatları 7-8k olduğu için otomatikman 3060ti ın piyasası 9k ya düşüyor çünkü bu tarz düşük bütçelerde insanlar amd ye yöneliyor ucuz diye. Bu bir örnekti bunun dışında mesela kasa ve psu yu 2.elden insanlar genelde almıyor alacaklarsa da fiyatı çok öldürüyorlar. ddr4 ramler 2.elde 2-2.5k ya satılıyor seninkiler rgb ama ddr4 sistem toplayan kişiler genelde rgb umursamıyor. Kullandığın işlemcinin zaten piyasası hiç yok uzun zamandır kullanan birisine dahi denk gelmemiştim onu da satman çok zor olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şimdi gördüm 5900x in 2.elde fiyatları 12k dan başlıyor görünce şok oldum eğer o işlemciye 10k falan ödeyecek bir enayi bulabilirseniz hiç düşünmeden satın

30k falan eder maksimum ama muhtemelen 27-28k lara falan anca satılır.
sahibinden üzerinden fiyatlara tek tek bakabilirsin ama şöyle bir sorun var örneğin 3060ti normalde 11k edecek olsa bile muadili olan 6650xt 8gb ın fiyatları 7-8k olduğu için otomatikman 3060ti ın piyasası 9k ya düşüyor çünkü bu tarz düşük bütçelerde insanlar amd ye yöneliyor ucuz diye. Bu bir örnekti bunun dışında mesela kasa ve psu yu 2.elden insanlar genelde almıyor alacaklarsa da fiyatı çok öldürüyorlar. ddr4 ramler 2.elde 2-2.5k ya satılıyor seninkiler rgb ama ddr4 sistem toplayan kişiler genelde rgb umursamıyor. Kullandığın işlemcinin zaten piyasası hiç yok uzun zamandır kullanan birisine dahi denk gelmemiştim onu da satman çok zor olacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şimdi gördüm 5900x in 2.elde fiyatları 12k dan başlıyor görünce şok oldum eğer o işlemciye 10k falan ödeyecek bir enayi bulabilirseniz hiç düşünmeden satın
Ayri ayrı satmiycam kasa olarak satıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,401
Üyeler
200,376
Son üye
hayatsızbilgisayarcı

Geri